DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Everton’ın yıldızı Robin Olsen evinde palalı soyguna uğradı

Everton’ın yıldızı Robin Olsen evinde palalı soyguna uğradı
10.03.2021
185
A+
A-

Everton ve İsveç Milli Takımı’nın kalecisi Robin Olsen’in, evinde palalı kişiler tarafından soyguna uğradığı öğrenildi. Everton Teknik Direktörü Carlo Ancelotti de geçtiğimiz ay benzer bir olayla karşı karşıya kalmıştı.

İngiltere Premier Lig takımlarından Everton’da forma giyen İsveçli kaleci Robin Olsen, ailesinin de yanında olduğu sırada evinde palalı kişilerin soygununa uğradı.

Olay 6 Mart 2021 Cumartesi gecesi yaşandı. Daily Mail’de yer alan habere göre, eşi, 2 ve 5 yaşındaki iki çocuğu ile birlikte Manchester’ın Altrincham semtindeki evinde dinlenen Olsen, içeriye pala ve bıçak taşıyan maskeli kişilerin girmesi ile dehşet yaşadı. Olsen’i tehdit eden saldırganlar, mücevher ve değerli saatleri çalarak uzaklaştı.

Hırsızlar evdeyken ailesine zarar gelmemesi için büyük çaba sarf eden Olsen’in, olay anında evde stresli bir şekilde dolaştığı aktarıldı. Korku içinde geçen dakikalar sonrasında Olsen ve ailesi kısa süreli şok yaşadı. Polis, hırsızları bulmak için arama çalışmalarına başladı.

Kimsenin yara almadan kurtulduğu soygun sonrası Olsen, yeni ev arayışlarına başladı.

HOCASI DA SOYULMUŞTU

Everton Kulübü, konu ile ilgili açıklama yapmazken, Mirror’a konuşan Manchester Polis Departmanı olayı doğruladı. Olsen’in yaşadığı dehşet dolu anlar sonrası Altrincham’da yaşayan birçok yıldız futbolcu, güvenliklerinden endişe ettikleri gerekçesiyle polise başvurdu.

Everton Teknik Direktörü Carlo Ancelotti de 12 Şubat 2021 tarihinde soyguna uğramıştı. İtalyan çalıştırıcının Crosby’deki evine giren hırsızlar, mücevherleri çalarak kayıplara karışmıştı. Olay esnasında Ancelotti’nin kızının evde olduğu ve hırsızlar tarafından etkisiz hale getirildiği belirtilmişti.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.