DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fatih Terim ve Burak Elmas’ın kritik transfer görüşmesi

Fatih Terim ve Burak Elmas’ın kritik transfer görüşmesi
21.12.2021
139
A+
A-

Galatasaray’ın üst kurmayları Florya’da bir araya geldi ve önemli kararlar çıktı. Teknik Direktör Fatih Terim ve Başkan Burak Elmas’ın toplantısında transfere dair kritik hamleler yapılmasına karar verildi.

Sözcü’den Mesut Yıldırım’ın haberine göre; Galatasaray, devre arası için Florya’da önemli bir transfer zirvesi gerçekleştirdi. Başkan  Burak Elmas ile Teknik Direktör Fatih Terim’in bir araya geldiği görüşmede A’dan Z’ye tüm önemli konular ele alındı.

Terim, hem Avrupa’da hem de ligde daha iddialı duruma gelebilmeleri için kaleci, kanat beki, orta saha ve forvet transferleri yapmaları gerektiğine vurgu yaptı. Elmas, oyuncu satmadan yeni bir futbolcu transferinin zor olduğunu ifade etti.

LUYINDAMA GİDİYOR!

Burak Elmas ve Fatih Terim, ortak konuda buluştu ve gözler değerini bulan futbolculara çevrildi. ‘Vitrin’ futbolcular Nelsson, Berkan, Taylan ve Kerem Aktürkoğlu’nun talipleri olan kulüplerle temasa geçilecek. Değerlerini bulan bir teklif gelmesi halinde satışa izin verilecek.

Luyindama’nın bileti kesiliyor. D. Kongolu stoper, Belçika kulüplerinden birine kiralanacak. Napoli’nin hedefinde olan Marcao ise 15-20 milyon Euro’luk bir teklif gelmesi halinde satılacak.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.