DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Manchester City’li Benjamin Mendy’ye karşı tecavüz suçlamaları artıyor!

Manchester City’li Benjamin Mendy’ye karşı tecavüz suçlamaları artıyor!
16.11.2021
127
A+
A-

İngiltere Premier Lig’de Manchester City forması giyen Benjamin Mendy’nin, daha önce 4 tecavüz suçlamasına ek 2 tecavüz suçuna daha karıştığı iddia edildi.

Manchester City’nin Fransız sol beki Benjamin Mendy’nin adı tecavüz skandallarından eksik olmuyor. İngiltere Kraliyet Savcılık Servisi, 27 yaşındaki Manchester City futbolcusu Benjamin Mendy’nin iki tecavüz suçlamasıyla daha suçlandığını duyurdu. Toplamda altı tecavüz ve bir cinsel saldırı davasıyla karşı karşıya kalan Mendy’ye yöneltilen suçlamalar, 16 yaş üstü dört kişiyle ilgili.

Fransız sol bek, 26 Ağustos’ta Ekim 2020 ile Ağustos 2021 arasında üç farklı kadına saldırdığı iddiasıyla suçlandı ve Ekim başında kefaletle serbest bırakılma talebi ikinci kez reddedildi. Mendy henüz resmi olarak bir savunma yapmadı ancak, avukatı oyuncunun iddiaları reddettiğini söyledi. Liverpool’da bir mahkemede gözaltında tutulan yıldız futbolcu, açılan davalara henüz itirazda bulunmadı. Mendy ve suç ortağı olarak gösterilen 40 yaşındaki Louis Saha Matturie, 17 Kasım’daki duruşmada yargılanacak.

2017 yılında Monaco’dan Manchester City’ye 57,5 milyon Euro bedelle transfer olan Mendy, sadece 75 maçta forma giyebildi. Sezonun açılış haftasında Tottenham’a 1-0 yenildikleri maçtan sonra, 21 Ağustos’taki 5-0 kazandıkları Norwich City maçında yedek kulübesinde oturabildi. Yaklaşık 3 aydır hapishanede tutulan ve ikinci kez kefaletle serbest bırakılma talebi reddedilen Mendy’nin 24 Ocak 2022’deki duruşmaya kadar Liverpool’daki hapishanede tutulması bekleniyor.

2018’de Fransa Milli Takımı ile Dünya Kupası zaferi yaşayan Mendy, Manchester City ile üç Permier Lig, 4 Carling Kupası, 1 FA Kupası ve 2 Community Shield şampiyonluğunu elde etti. Fransız isim ayrıca Monaco ile de Ligue 1 şampiyonluğu tattı.(SOZCU.COM.TR)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.