DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fatih Terim’den köklü değişiklik! Transfer planı hazır

Fatih Terim’den köklü değişiklik! Transfer planı hazır
15.07.2020
184
A+
A-

Galatasaray’da bu sezon alınan kötü sonuçlar ve ligde yaşanan başarısızlık sonucunda teknik direktör Fatih Terim köklü değişikliğe hazırlanıyor.Sarı-kırmızılı takımda Falcao, Mariano, Lemina, Saracchi ve Andone gibi oyuncuların ayrılmasıyla oluşacak maaş bütçesi genç ve yetenekli isimlerle tecrübeli lider vasıflı oyunculara kullanılacak.

Ankaragücü yenilgisinin ardından “Belki de Rabbim yeniden onarmak için mesaj veriyordur” diyen Fatih Terim, yeni sezonun planlamasına hız verdi. Özellikle bu sezon düşük performans gösteren ve çok maç kaçıran futbolcularla devam etmek istemeyen kurt çalıştırıcı, yollanacak ve kiralık sözleşmeleri yenilenmeyecek oyuncuların maaş bütçesiyle genç ve yetenekli oyuncuların bulunduğu bir kadro oluşturacak.

13 MİLYON EURO’LUK BOŞLUK

Falcao, Mariano, Lemina, Saracchi ve Andone’nin gönderilmesiyle en az 13 milyon Euro’luk bütçe açılacak. Emre Kılınç, Oğulcan Çağlayan ve Kerem Aktürkoğlu gibi isimlerin yanında yönetimin onayını bekleyen Arda Turan ve Volkan Babacan, boşlukları dolduracak. Trezeguet ve Elabdellaoui de transferi düşünülen yıldızlardan. Terim ve ekibi, Caner Erkin’in durumunu izlerken Seri’yi de tutmak istiyor.

RADAMEL FALCAO, ABD’YE

David Beckham’ın sahibi olduğu Inter Miami, Radamel Falcao’yu istiyor. Bu formül, hem 5 milyon Euro’luk maaş yükü hem de sık sık takımı yalnız bırakması nedeniyle gözden düşen Falcao’yu elden çıkarmayı düşünen yönetimin aklına yattı. Kolombiyalının, Galatasaray ile 1 yıl daha kontratı bulunuyor.

Kaynak:Sözcü/Skor/Mesut Yıldırım


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.