DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fatih Terim’in Kare Ası Belli Oldu

Fatih Terim’in Kare Ası Belli Oldu
11.09.2018
242
A+
A-

Cimbom’da çalışmalar oldukça hızlı bir şekilde ilerliyor. Ligde ve Avrupa’da adından söz ettiren bir takım için çalışmalar hızla sürüyor. Fatih Terim güçlü bir kadro oluşturmak için kolları sıvadı. Özellikle de süper kupa maçında ortay koyulan kötü performans, teknik heyeti düşündürmeye başladı. Bunun üzerine atılan adımlar doğrultusunda yeni oyuncular ile beraber güçlü bir takım oluşturulması planlanıyor. Terim’in aklında oyuncularda netlik kazanmış durumda. Bu oyuncuların takıma kazandırılması ile istenilen bir takımın oluşturulmasına daha da yaklaşılmış olunacak.

Orta Saha Ve Forvete Transfer Düşünülüyor

Savunmadan orta sahaya ve forvete alınacak olan oyuncular ile önemli bir kare as oluşturulmak isteniyor. Takımdaki oyuncuların verimliliğinden memnun olmayan Fatih Terim, ciddi bir revizyona hazırlanıyor. Bunun gerçekleşmesi için maliyetlerin bonservis bedellerini almaya el vermemesi, kiralama yoluna gidilmesine neden olacak. Emre Akbaba, Hector Moreno, Ndiaye ve Dzyuba teknik heyetin mutlaka kadroda görmek istediği kişiler arasında. Emre Akbaba dışındaki isimler için kiralama yoluna gidilmesi planlanıyor. Bu süreçte atılacak olan adımların hızla gerçekleşmesi önemli olacak. Ligde haftalar ilerledikçe herhangi bir puan kaybına mahal vermemek için çalışmalar bir an önce tamamlanmak isteniyor.

Transfer Çalışmaları Tam Gaz Sürüyor

Ortaya koyulan performansların ardından transfere daha çok ağırlık veren teknik adam, yönetime bildirdiği raporlarda yeni oyuncu almanın kaçınılmaz olmasına not düşüyor. Ortaya çıkacak olan sonuçların faturasını oyunculara kesen ve performanslarını yetersiz bulan teknik adam, yeni alınacak oyucunlar ile şampiyonluğun en büyük favorisi olmak istiyor. Aynı zamanda şampiyonlar liginde de elde edilecek olan başarılar daha ileri seviyelere gelmiş olacak. Bu doğrultuda atılan adımlar Grandbetting ile kolayca takip ediliyor. Süreç hakkında daha çok bilgi ve birçok ayrıcalık için sizlerde hemen keşfedebilirsiniz.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.