DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fenerbahçe tribünlerinden futbolculara gönderme!

Fenerbahçe tribünlerinden futbolculara gönderme!
19.05.2018
250
A+
A-

Fenerbahçe tribünleri ‘Taraftarı suçlamak ne kadar kolay’ şeklinde tezahüratlar yaparak futbolculara gönderme yaptı.

Fenerbahçe taraftarı, Konyaspor maçı öncesinde futbol takımına protestoda bulundu.

Volkan Demirel’le birlikte tüm takım tribünlere çağrılırken; bir anda ‘Taraftarı suçlamak ne kadar kolay’ şeklinde tezahüratlar yapıldı.

Kadıköy’de Obradovic ve Jan Vesely lehine tezahüratlar da duyuldu. Hasan Ali Kaldırım da destek gören isimlerin başında yer aldı.

Boş tribünlere gönderme

Öte yandan Kocaman, maç öncesi yayıncı kuruluşa “Şu anki atmosfer de sezonun atmosferine uygun gözüküyor. Bizim açımızdan nasıl olacak ben de çok merak ediyorum.” açıklamasını yaptı. (Skorer)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.