DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fenerbahçe’de Jose Sosa isyanı!

Fenerbahçe’de Jose Sosa isyanı!
08.04.2021
261
A+
A-

Süper Lig’in 33’üncü haftasında Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe’de teknik heyetin Sosa tercihi tartışma konusu oldu. Sarı lacivertli taraftarlar oyuna geç alındığını düşündükleri Sosa için sosyal medyadan tepki gösterdi.

Şampiyonluk yarışında Beşiktaş’ın kazandığı haftada sürpriz yaşamak istemeyen Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor deplasmanında puan kaybetti. Öne geçtiği maçta Yeni Malatya ile 1-1 berabere kalan sarı lacivertlilerde gecenin en çok konuşulan isimlerinden biri Jose Sosa oldu.

17.dakikada Enner Valencia’nın kaydettiği golle öne geçen Fenerbahçe üstünlüğünü koruyamadı ve 35’te Mustafa Eskihellaç’ın golüne karşılık veremeyince 1 puana razı oldu.

77’DE GUSTAVO’NUN YERİNE OYUNA GİRDİ

Fenerbahçe’de teknik direktör Emre Belözoğlu’nun ilk 11’de şans vermediği ancak ikinci yarıda hamle olarak oyuna aldığı Sosa sarı lacivertli taraftarlarda gündemin ilk sırasındaydı.

77’inci dakikada Luiz Gustavo’nun yerine oyuna giren Arjantinli yıldızın oyuna daha erken alınması gerektiğini düşünen Fenerbahçe taraftarı sosyal medyadan tepki gösterdi.

Sosa’nın oyuna girdikten sonra Fenerbahçe’nin daha etkili bir oyun ortaya koyması ve tehlikeli pozisyonlar bulmasını değerlendiren sarı lacivertli taraftarlar özellikle Twitter’dan teknik heyetin tercihine tepki dile getirdi.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.