DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fenerbahçe’de olağanüstü toplantı!

Fenerbahçe’de olağanüstü toplantı!
20.12.2021
122
A+
A-

Fenerbahçe-Beşiktaş maçından sonra sarı lacivertli taraftarlar Başkan Ali Koç’u istifaya çağırdı. Maçın son dakikalarında “Yönetim istifa” sesleri karşılaşma bitiminde yerini “Ali Koç istifa” sözlerine bıraktı. Öfkeli grup, “Koskoca Fener’i ne hale getirdin” diyerek tepki gösterdi. Öte yandan yönetici Esin Güral Argat’a çirkin bir saldırı gerçekleşirken, Başkan Ali Koç ve yöneticiler bugün olağanüstü toplantı düzenleyecek.

Lider Trabzonspor’un 14 puan gerisine düşen Fenerbahçe taraftarları isyanda! Maçın bitimine doğru tribünlerden ilk önce “Yönetim istifa” sesleri yükselirken, ardından “Ali Koç istifa” tezahüratı yapıldı. Taraftarların tepkisi stat içi ve dışında uzun süre devam etti.

Sarı-lacivertliler, Başkan Ali Koç’a tepkilerini, “Bu takım, bu şekil olamaz başkan”, “Söylesene başkan ne oldu sözlerin?”, “Koskoca Fener’i ne hale getirdin” şeklinde oldu. Başkan Koç’un locasında bulunan kadın yönetici Esin Güral Argat’a bir öfkeli taraftar, mısır cipsinin bulunduğu kutuyu fırlattı.

Bu çirkin saldırının ardından taraftar güvenlik güçleri tarafından stat dışına çıkarıldı. Stattan ayrılmak için locayı terkeden Koç, tepkiler üzerine yeniden locasına gelip bazı Fenerbahçeli taraftarlarla tartıştı.

OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI VAR

Başkan Ali Koç ve yöneticiler, bugün toplanıyor. Koç’un olağanüstü seçim kararı alabileceği öğrenilirken kurmaylarına görevi bırakmak istediğini ileteceği de ileri sürüldü. Teknik Direktör Vitor Pereira’nın da gönderilme konusu masaya yatırılacak.

AZİZ YILDIRIM’A DESTEK

Ali Koç’u istifaya çağıran taraftarların bir bölümü eski Başkan Aziz Yıldırım’ı unutmadı. Bir  grup, “Aziz Yıldırım” diyerek tempo tuttu. Bu arada bazı taraftarlar arasında kısa süreli gerginlikler yaşandı.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.