DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fenerbahçe’de yeni teknik direktör iddiaları!

Fenerbahçe’de yeni teknik direktör iddiaları!
23.03.2021
178
A+
A-

Süper Lig’de matematiksel olarak şampiyonluk iddiasını sürdüren Fenerbahçe, yeni sezonda teknik direktör Erol Bulut ile yolları ayırmaya hazırlanıyor. Sarı lacivertlilerin, Arjantinli Marcelo Gallardo’nun yanı sıra dünyaca ünlü hocalarla dirsek temasına girdiği iddia edildi.

Sözcü’den İrfan Yirmibeş’in haberine göre; Spor kamuoyunda Fenerbahçe’nin şampiyonluk yarışında favori olamamasının sebebi olarak görülen Teknik Direktör Erol Bulut’un geleceği belli oldu. Başkan Ali Koç ve yönetimi, Bulut ile sezon sonuna kadar devam etme kararı aldı.

Şu anda bir hoca değişikliğinin takıma zarar vereceğini düşünen Koç, sezon sonunda yeni hoca konusunu yönetimle yeniden masaya yatıracak. Gelecek sezon görevde olması beklenmeyen Bulut’un yerine dünyaca ünlü teknik adamlarla görüşülecek. Sarı lacivertli yönetimin River Plate’i çalıştıran Arjantinli teknik direktör Marcelo Gallardo ile ilgilendiği iddia edildi.

Arjantinli gazeteci Martin Castilla, TNT Sports adlı kanaldaki futbol programında Fenerbahçe’nin River Plate’i çalıştıran Arjantinli teknik direktör Marcelo Gallardo’yu takımın başına getirmek için harekete geçtiğini söyledi.

RIVER PLATE’İ AYAĞA KALDIRDI

Sarı lacivertli kulübün birkaç gün içinde 45 yaşındaki teknik adama resmi teklif yapılacağı belirtilirken, ekonomik anlamda büyük bir teklif yapılması halinde Gallardo’nun ‘evet’ diyeceğini ve 2014 yılından bu yana çalıştığı River Plate’ten ayrılıp, Türkiye macerasına başlayabileceğini söyledi. 2014’ten beri River’ı çalıştıran Gallardo, kulübe en başarılı dönemlerinden birini yaşattı. Gallardo, 2’si Güney Amerika’nın Şampiyonlar Ligi sayılan Libertadores olmak üzere 12 kupa kazanmayı başardı.

ZLATKO DALİC İLE BİR KEZ DAHA TEMASA GEÇİLECEK

Hırvatistan Milli Takımı’nı da çalıştıran Zlatko Dalic de listede yer alıyor. Sarı lacivertliler Dalic ile sezon başında takımın başına getirilmek istenmiş, ancak 2020 Avrupa Şampiyonası’nın ertelenmesiyle transferi gerçekleşmemişti. Sarı lacivertliler Avrupa Şampiyonası sonrası Zlatko Dalic’i takımın başına getirmek istiyor. 54 yaşındaki Hırvat teknik direktör de artık bir kulüp çalıştırmak istiyor ve Fenerbahçe’nin teklifine sıcak bakıyor.

LÖW DE ADAYLAR ARASINDA

Listede yer alan isimlerden biri de 2020 Avrupa Şampiyonası sonrası Almanya milli takımı bırakacağını açıklayan Joachim Löw. Sarı lacivertliler Löw’e de teklifte bulunacak. Ancak Alman basınında yer talan haberlerde, 61 yaşındaki tecrübeli teknik adamın görevinden ayrıldıktan sonra bir süre yeşil sahalardan uzak kalmak istediğine dikkat çekildi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.