DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Geçmişteki sözleri Volkan Demirel’i yaktı!.

Geçmişteki sözleri Volkan Demirel’i yaktı!.
15.12.2018
248
A+
A-

Fenerbahçe’de Ersun Yanal’ın göreve gelmesinin ardından merak edilen ilk sorulardan birisi de kadro dışı kalan futbolcuların affedilme ihtimalleri….

Fenerbahçe’de durumu en çok merak edilen isim ise Volkan Demirel… Hürriyet’te yer alan habere göre; Tecrübeli file bekçisi ve Fenerbahçe’nin emektar ismini taraftarlar tekrar takımın başında görmek istiyor. Ancak bir engel var….

Ersun Yanal’ın göreve dönüşünün ardından kadro dışı bırakılan 4 ismin de affedileceği konuşuluyordu…

Bu isimler Volkan Demirel, Ozan Tufan, Dirar ve Aatıf’tı… Durumu en çok merak edilen ve konuşulan isim ise Volkan Demirel…

Ancak Ersun Yanal’ın Volkan Demirel konusunda kararsız olduğu anlaşmanın ardından ciddi şekilde konuşulmaya başlandı..

Bunun nedeninin isi tecrübeli kalecinin 2014 yılında, “Ersun Yanal dönemi de dahil Aykut Kocaman’ın sistemiyle şampiyon olduk” demesi olduğu öğrenildi..

Volkan Demirel konusunda Ersun Yanal’ın talebinin ne olacağı ve yönetimin nasıl bir karar alacağı merak konusu….

Fenerbahçe’de Ersun Yanal’ın göreve gelmesinin ardından merak edilen ilk sorulardan birisi de kadro dışı kalan futbolcuların affedilme ihtimalleri….(Fotomaç)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.