Flaş iddia! Ronaldinho sahalara dönüyor!

Malta basınının iddiasına göre 39 yaşındaki efsanevi yıldız Ronaldinho, Birkirkara ile görüşüyor. Ronaldinho son olarak 26 Eylül 2015’te formasını giydiği Fluminense’nin konuğu Goiás’ı 2-0 yendiği maçta 45 dakika sahada kalmıştı.
Dünya futbolunun yakın döneminin unutulmaz yıldızlarından Ronaldinho, futbol sahalarına dönebilir. Ama Malta’da! 39 yaşındaki Sambacı, Malta basınında Malta Independent ve spor programı L-ARGUMENT’da yer alan iddialara göre Malta’nın Birkirkara takımı ile görüşme halinde.
Son olarak 26 Eylül 2015’te formasını giydiği Fluminense’nin konuğu Goiás’ı 2-0 yendiği maçta 45 dakika sahada kalan Ronaldinho’nun son zamanlarda maddi olarak ciddi sıkıntılar çektiği dünya gündeminde yer alırken Brezilyalı yıldız için bu problemlerin görüşmenin ciddiyetini nasıl etkilediği merak konusu.(Sözcü/Skor)