DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

France Football: Barcelona, Mustafa Kapı ile ilgileniyor

France Football: Barcelona, Mustafa Kapı ile ilgileniyor
19.02.2020
204
A+
A-

Galatasaray’ın sözleşme uzatma teklifini reddettiği için kadro dışı bıraktığı Mustafa Kapı’ya Barcelona talip oldu. İspanyol kulübü, 17 yaşındaki oyuncuu La Masia’ya katmayı hedefliyor.

Galatasaray’da kadro dışı kalan Mustafa Kapı için France Football’dan bir iddia geldi! 17 yaşındaki oyuncuyla İspanyol devi Barcelona’nın ilgilendiği yazıldı. Sarı-kırmızılı takımın sözleşme teklifini kabul etmeyen ve gelişimini Avrupa’da sürdürmek isteyen Mustafa için çalışmalar yürüten Barcelona’nın Galatasaray’a sadece yetiştirme bedeli ödeyeceği belirtildi.

Fransız yayın organı, Mustafa’nın kariyerinden bilgiler verdiği haberde Galatasaray ile anlaşamadığı ve bu durumun Avrupa’nın devlerinin dikkatini çektiğini yazdı.

Ayrıca haberde, 17 yaşındaki oyuncunun 8 ile 10 numarada oynadığı, oyuncunun stilinin de Barcelona’ya uyduğu ifade edildi.

Galatasaray, Mustafa Kapı’yı kadro dışı bıraktığını şu açıklamayla duyurmuştu;

“Son 3 yılı yatılı olmak üzere 2014 yılından bu yana Galatasaray Futbol Akademisi bünyesinde, yetişmesi için emek ve değer verilen Mustafa Kapı, sözleşme uzatılması için kendisine sunulan tüm yapıcı önerileri reddettiğinden, kadro dışı bırakılmıştır.”

GALATASARAY’DA FORMA GİYEN EN GENÇ OYUNCU

Mustafa Kapı, sarı-kırmızılı takımla Süper Lig’de forma giyen en genç oyuncu unvanının sahibi.Geçen sezonun 17. haftasında Demir Grup Sivasspor ile yapılan maçın uzatma bölümünde oyuna dahil edilen Mustafa, yaş olarak 16 yıl 4 ay 15 günle Galatasaray tarihinin Süper Lig’de forma giyen en genç futbolcu olmuştu.(Sözcü/Skor)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.