DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Galatasaray bomba gelişme! Tudor…

Galatasaray bomba gelişme! Tudor…
31.10.2017
268
A+
A-

F.Bahçe ve Trabzon maçlarında sadece 1 puan alabilen Galatasaray’da faturanın kesildiği isim Igor Tudor oldu.

Sarı-Kırmızılı yöneticilerin kendi aralarında yaptığı değerlendirmede; sistemin değişmesi, oyuncu değişikliklerinde yapılan hatalar ve takımın fizik gücünün düşmesi konusunda Hırvat teknik adama sert tepki gösterdikleri öğrenildi.

TERİM İÇİN İLK HAMLE!

Ayrıca bazı yöneticilerin Tudor ile yolların ayrılmasını bile gündeme getirdikleri belirtildi. İdarecilerin Hırvat çalıştırıcının yerine gündeme getirdikleri ismin ise Fatih Terim olduğu vurgulandı.

Tecrübeli çalıştırıcı Milli Takım’daki görevinden ayrıldıktan sonra kendisine gelen birçok teklifi kabul etmedi.

Terim’in G.Saray’dan gelecek teklife sıcak bakacağı belirtiliyor. Başkan Dursun Özbek ise bu konuda henüz net bir karar vermiş değil.

BU sezon ligde ilk mağlubiyetiniTrabzonspor karşısında alan G.Saray da Teknik Direktör IgorTudor’un tercihleri tartışılıyor.

Tudor görüşme odasında

Hırvat çalıştırıcının FBahçe derbisi ve Trabzon deplasmanında aldığı kararlar yönetim tarafından eleştiri konusu oldu.

Sarı-Kırmızılı yöneticiler, iki zorlu maçtan 1 puan çıkaran teknik ekibin büyük maçlarda daha cesur bir oyun oynamasını istiyor. Başkan Dursun Özbek’in G.Birliği maçı öncesi Tudor ile görüşüp, puan kayıpları yaşanan maçlarla ilgili fikir alışverişi yapması bekleniyor.

Kaynak: Akşam


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.