DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Galatasaray, Mostafa Mohamed için anlaşmaya vardı

Galatasaray, Mostafa Mohamed için anlaşmaya vardı
19.07.2022
160
A+
A-

Galatasaray, KAP’a yaptığı açıklamayla Mostafa Mohammed’in kiralık olarak Fransa Ligue 1 ekibi Nantes’a gideceğini duyurdu. Mısırlı oyuncu, sarı-kırmızılı takımın kamp yaptığı otelden ayrılırken gözyaşlarını tutamadı.

Galatasaray bu ay başında Zamalek’e satın alma opsiyonunu ödeyerek bonservisini aldığı forvet Mostafa Mohamed’i Fransa Ligue 1’e gönderdi. Kariyerini Fransa’da sürdürmek isteyen Mısırlı golcü, Nantes’a kiralık olarak gitti. Saat 16 sularında kamp yapılan otelden ayrılan 24 yaşındaki forvet, Fransa’ya gidip sağlık kontrolünden geçecek.

Nantes, Mostafa Mohamed için 250 bin Euro kiralama ücreti ödeyecek ve ardından 5 milyon 750 bin Euro’luk opsiyonu Galatasaray’a gönderecek.

GÖZYAŞLARIYLA VEDA ETTİ

Galatasaray’ın kamp yaptığı otelden ayrılan Mustafa Muhammed, sağlık kontrollerinden geçmek için Fransa’ya gitti. Mustafa Muhammed’i Okan Buruk, Erden Timur ve Kerem Aktürkoğlu uğurladı.

“ÇOK ZOR GELDİ, DUYGUSAL ANLAR…”

Galatasaray kampından gözyaşları ile ayrılan Mustafa Muhammed, “Galatasaray’ı özleyeceğim. Burada çok güzel şeyler yaşadım. Umarım yine Galatasaray’a dönebilirim. Galatasaray’dan ayrılmak çok zor geldi. Duygusal anlar yaşadım.” ifadelerini kullandı.

KAP AÇIKLAMASI

“Profesyonel Futbolcumuz Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla’nın 2022-2023 sezonu sonuna kadar geçici transferi konusunda FC Nantes ile resmi görüşmelere başlanmıştır.”

6 MİLYON DOLAR’A MAL OLMUŞTU

Galatasaray, 2020-2021 sezonunun devre arasında kadrosuna kattığı Mostafa Mohamed için 1.5 sezonluk kiralama bedeli olarak 2 milyon Dolar ödeme yapmıştı. Bu ay başında ise Mısır’ın Zamalek kulübüne 4 milyon Dolar’lık satın alma opsiyonu ödendi ve oyuncunun bonservisi alındı.

Galatasaray’da 57 resmi maça çıkan Mustafa Muhammed, 17 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

SEFEROVIC GELİYOR

Diagne’yi de gönderen Galatasaray’da şu anda golcü olarak Gomis kaldı. Sarı-kırmızılı takım, Benfica’dan Seferovic’i kiralık olarak kadrosuna katacak. Golcü oyuncu bu akşam İstanbul’a gelecek.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.