DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Genel Kurulda kavga çıktı!

Genel Kurulda kavga çıktı!
02.06.2018
220
A+
A-

Fenerbahçe Başkan adayı Ali Koç’un konuşması sırasında mevcut Başkan Aziz Yıldırım ve Ali Koç arasında tartışma çıktı. Daha sonra ise genel kurulda ortalık karıştı, kongre üyeleri arasında kavga çıktı!

Fenerbahçe Başkan adayı Ali Koç’un konuşması sırasında mevcut Başkan Aziz Yıldırım ve Ali Koç arasında tartışma çıktı. Daha sonra ise genel kurulda ortalık karıştı, kongre üyeleri arasında kavga çıktı!

Fenerbahçe Başkan adayı Ali Koç’un konuşması sırasında Aziz Yıldırım, Ali Koç’a serzenişte bulunarak 1 arkadaşlarının elini sıkmadığını ifade etti.

Bunun üzerine Ali Koç şu açıklamayı yaptı:

Başkan haklı. 1 tane arkadaşının elini sıkmadın diyor. Ama sizin yanınızda bana kötülük yapan insanlar var. İşler öyle noktaya geldi ki kimin elini sıkıp sıkmayacağını bilemiyorsun başkanım. Sizin yanınızda bana kötülük yapmış bazı insanlar var. Yapacağım açıklama konusunda geri adım atıyorum. Lütfen arkadaşlar haksızlık yapmayın! Maçta değiliz, Fenerbahçe kongresindeyiz. Polisle buraya geldim, insanın içini acıtıyor bu durum. Yapmayın böyle! Yukarıdan kürsüye gelene kadar güvenlikle, polisle geldim, sanki derbi maçına çıkıyorum. Bunlar insanın içini acıtıyor. Lütfen yapmayın.

Daha sonra kürsüye gelen Aziz Yıldırım, ‘ Burası Fenerbahçe Genel Kurul Kongre salonu. Maçlarda gelip tezahürat yapmayanlar burada şimdi amigoluk yapmasın. 20 sene bu kulübe hizmet ettim, çocuğumun nafakasını verdim, hapis yattım. Ayıp oluyor. Yarın buradan üzülerek giderseniz. Kim seçilirse başkan o olur. Nedir yani? Televizyonlar veriyor, amigo gibi olduk. 20 sene bu kulübe hizmet ettim, çocuğumun nafakasını verdim, hapis yattım. Ayıp oluyor. Yarın buradan üzülerek giderseniz. Kim seçilirse başkan o olur. Nedir yani? Televizyonlar veriyor, amigo gibi olduk’ ifadesini kullandı.(Fanatik)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.