DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Galatasaray’da Güven İçin Yapılan Seçim Yıkım Yarattı

Galatasaray’da Güven İçin Yapılan Seçim Yıkım Yarattı
26.01.2018
229
A+
A-

Galatasaray Lisesi’nde yapılan seçimle birlikte Galatasaray başkanı olarak iktidardayken seçime giden Dursun Özbek, yönetimi kaybetti. Mustafa Cengiz’in 18 sandıktan henüz 17. Sandık açılmışken seçimi kazandığının belli olmasıyla birlikte, güven tazelemek için seçime giden Dursun Özbek mağlup oldu.

Dursun Özbek Yönetimi Kaybetti

Normalde Mayıs ayında yapılacak olan seçimin erkene alınması yönünde bir karar veren ve özellikle her türlü riski göze aldığını vurgulayan Özbek, seçimi kaybetti. Takıma pek çok konuda katkı yaptığını belirtirken, aynı zamanda doğrudan yönetimi hak ettiğini ve çalışmalarının henüz bitmediğini söylemesi dikkat çekti. Galatasaray başkanı olarak Mayıs ayında tekrar geri geleceğini söylemesi dikkat çekti.

Seçim Sadece Güven Tazelemek İçin Yapılmıştı

Taraftarın ve yöneticilerin bazı kesiminin baskısıyla birlikte seçim yapması gerektiğini düşünen ve Fatih Terim’i de bunu göze alarak getiren Dursun Özbek, yönetimi kaybetti. Seçimi sadece güven tazelemek ve şampiyonluğa odaklandıklarını, yönetim olarak her türlü zorluğu karşılayabileceklerini göstermek için yaptıklarını göstermek için yaptığı biliniyordu.

Büyük bir çoğunluğun arkasında olduğunu düşünerek seçime giren ve kazanacağını düşünen Dursun Özbek beklenmedik bir sonuçla mağlup oldu. Yaz transfer sezonundan itibaren Mayıs ayındaki seçime kadar takımı yönetecek olan Cengiz, yeni seçime de aday olacak. İktidardayken seçimi kaybeden tek başkan olarak tarihe adını yazdıran Özbek ise bir sonraki seçime de aday olacağını ve ekibini yenileceğini belirtti.

Mustafa Cengiz 3 Aylığına Başkan Seçildi

Adaylığını sadece bir sonraki seçime kadar takımı yönetebilmek amacıyla koyduğu bilinen Mustafa Cengiz, üç ay sonra yapılacak olan seçimde tekrar aday olacak. Yönetimi Dursun Özbek ve ekibinden alarak doğrudan Galatasaray’ın her türlü durumunun değişmesine neden olan Mustafa Cengiz ile ilgili gelecek planları yapılmaya başlandı.

Galatasaray Lisesi bünyesinde yapılan seçim sayesinde genel olarak oylamada açık ara kazanmayı başaran Cengiz’in 18 sandıktan daha 17.’si açıldıktan sonra dahi kazandığı belli olmuştu. Üç ay sonra aday olacak olan iki kişi şimdiden belli. Biri Mustafa Cengiz, diğeri ise Dursun Özbek olacak. Farklı bir aday çıkıp çıkmayacağı ise henüz bilinmiyor. Spor dünyasındaki en güncel haberleri ve maçlara açılan en yüksek oranları hiperbet ve piabet siteleri üzerinde bulabilir, yüksek kazançlar elde edebilirsiniz.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.