DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Göztepe’de hakem isyanı

Göztepe’de hakem isyanı
19.07.2020
192
A+
A-

Göztepe’nin Galatasaray deplasmanında mağlup olduğu karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Göztepe Teknik Sorumlusu Ersan Parlatan, sayılmayan golleri ile ilgili yaptığı yorumda “Bunlar nasıl kararlar? Utanç duyuyoruz böyle kararlardan gerçekten” dedi.

Süper Lig’in 33. haftasında Göztepe, deplasmanda karşılaştığı Galatasaray’a 3-1 mağlup oldu. Göztepe Teknik Sorumlusu Ersan Parlatan, maç sonrası beIN Sports’a yaptığı açıklamada, maçın hakemi Koray Gençerler’e tepki gösterdi.

Ersan Parlatan, sayılmayan gol ile ilgili “İptal edilen golümüz var. Oyuncumuz orada yere basarken ayağını nereye götürebilir? Bunlar nasıl kararlar? Utanç duyuyoruz böyle kararlardan gerçekten. Bu hakem kararlarından çok şaşkınız” ifadelerini kullandı.

Maçın da kısa bir değerlendirmesini yapan Parlatan “Futbol adına doğru şeyler yaptık. Üçüncü bölgede gayet etkiliydik ama bulduğumuz pozisyonları gole çeviremedik. Çevirdiğimiz gol de ne yazık ki VAR tarafından iptal edildi” dedi.

ÜÇ KEZ VAR’A GİTTİ

Koray Gençerler mücadelede 3 kez VAR’dan yararlandı.

İlk olarak maçın 22. dakikasında Adem Büyük’ün attığı golde VAR’a gitti ve pozisyonu izledikten sonra golü iptal etti. 49. dakikada da Galatasaray’ın attığı penaltıda VAR uyarısıyla kaleci Beto’nun düdükten önce hareketlenerek kale çizgisini ihlal ettiği gerekçesiyle penaltıyı tekrar ettirirdi.

42 yaşındaki hakem son olarak da 66. dakikada Stefano Napoleoni’nin attığı golde VAR’a gitti. Gençerler gol öncesinde Halil Akbunar’ın, Marcelo Saracchi’ye faul yaptığı gerekçesiyle golü iptal etti.(Sözcü/Skor)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.