DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Manchester United’da Cristiano Ronaldo kamp kadrosuna alınmadı

Manchester United’da Cristiano Ronaldo kamp kadrosuna alınmadı
09.07.2022
149
A+
A-

Manchester United’dan ayrılmak istediği iddiaları ile gündeme gelen Cristiano Ronaldo ile ilgili yeni bir kriz yaşandı. Portekizli yıldızın Tayland ve Avustralya kampına katılmayacağı açıklandı.

İngiltere Premier Lig devi Manchester United yeni sezon öncesi Cristiano Ronaldo krizi ile çalkalanıyor. Takımdan ayrılmak istediği iddia edilen Cristiano Ronaldo’nun geleceği konusunda belirsizliği artıran yeni bir gelişme yaşandı.

Manchester Kulübü 37 yaşındaki yıldızın yeni sezon hazırlıkları kapsamında Tayland ve Avustralya’da gerçekleştirilecek kampa katılmayacağını açıkladı. Manchester United, Ronaldo’nun kadroda olmamasına ilişkin, bir aile sorunu için ek izin aldığı bilgisini paylaştı.

TAKIMDAN AYRILMAK İSTEDİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

İngiliz basını ise Ronaldo’nun Manchester United’da mutsuz olduğu ve takımdan ayrılma kararı aldığını yazdı. Daha önce de Barcelona ve Bayern Münih gibi takımların Ronaldo için devreye girdiği belirtilmiş, hatta Chelsea’nin yeni sahibi Todd Boehly ile oyuncunun menajeri Jorge Mendes ile bir görüşme gerçekleştirdiği ileri sürülmüştü.

Tayland’da Liverpool’la hazırlık maçı oynayacak Manchester United, sonrasında Avustralya’ya gidecek ve burada Melbourne Victory, Crystal Palace ve Aston Villa ile karşı karşıya gelecek.

2021 yazında yıldızının parladığı Manchester United’a geri dönen Ronaldo, geçen sezon çıktığı 38 maçta 24 kez fileleri havalandırdı.

SOZCU.COM.TR


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.