DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Lionel Messi: Emiliano Sala’yı arama çalışmaları durdurulmamalı

Lionel Messi: Emiliano Sala’yı arama çalışmaları durdurulmamalı
26.01.2019
220
A+
A-

İspanyol ekibi Barcelona’nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, vatandaşı Emiliano Sala’nın da içinde olduğu kayıp uçakla ilgili arama çalışmalarının durdurulmaması çağrısında bulundu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Messi, olasılık ve umut varken aramaların durdurulmaması çağrısı yaptı. Arjantinli futbolcu, Sala’nın arkadaşları ve ailesine de destek mesajı gönderdi.

Messi’nin yanı sıra Manchester City’nin yıldızı Sergio Agüero, Borussia Dortmund forması giyen Axel Witsel, Olympique Marsilyalı Florian Thauvin gibi futbol dünyasından çok sayıda isim, arama çalışmalarının devam etmesiyle ilgili görüşlerini sosyal medya üzerinden paylaştı.
Cardiff City’nin 19 Ocak’ta transfer ettiği 28 yaşındaki Sala’nın da bulunduğu uçak, 21 Ocak akşamı Fransa’nın Nantes şehrinden Galler’in başkenti Cardiff’e doğru seyir halindeyken Manş Denizi’nde kaybolmuştu.

BİR TEPKİ DE VAHID HALILHODZIC’TEN

Nantes’ın teknik direktörü Vahid Halilhodzic, Arjantinli futbolcu Emiliano Sala’nın da içinde olduğu kayıp uçakla ilgili arama çalışmalarının durdurulmasından utanç duyduğunu söyledi.
Basın toplantısı düzenleyen Boşnak teknik adam, Nantes’da birlikte çalıştığı Sala’yı arama çalışmalarının durdurulmasına anlam veremediğini belirterek, “Çalışmaları aniden durdurma kararı almak, bence utanç verici. Onları bulmanın inanılmaz derecede imkansız bir görev olduğunu düşünmüyorum. Bu, görevlilerin yapmak zorunda olduğu bir iş” dedi.
Kararı alan güvenlik görevlilerini eleştiren 66 yaşındaki Halilhodzic, “Arama çalışmasını yarıda kesip, hiçbir şey olmamış gibi oturup bekleyemezsiniz. Bu çok büyük bir saygısızlık. Dayanılabilir veya kabul edilebilir bir davranış değil. Sala’nın ailesini düşünebiliyor musunuz? Lütfen çalışmaları sürdürün. Bu şekilde yarıda bırakmak gerçekten iğrenç bir durum” değerlendirmesinde bulundu.

Cardiff City’nin 19 Ocak’ta Nantes’tan transfer ettiği 28 yaşındaki Sala’nın da içinde bulunduğu uçak, 21 Ocak akşamı Fransa’nın Nantes şehrinden Galler’in başkenti Cardiff’e doğru seyir halindeyken Manş Denizi üzerinde kaybolmuştu.(mynet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.