DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hagi ve Popescu Karşıyaka için Türkiye’de!

Hagi ve Popescu Karşıyaka için Türkiye’de!
13.11.2017
284
A+
A-

Galatasaray efsaneleri Gheorghe Hagi ve Gheorghe Popescu, Karşıyaka’ya talip olduğu iddia edilen Rus şirketinin isteğiyle Karşıyaka’yı araştırmaya geldi.

Ekonomik olarak tarihinin en zor günlerini yaşayan Karşıyaka’da 15 Kasım’da futbol şubesinin şirketleşmesi için yapılacak mali genel kurul öncesi sürpriz gelişmeler yaşandı.

Habertürk’ün haberine göre yeşil-kırmızılı camianın kilitlendiği kritik kongre öncesinde futbol şubeye talip olduğu iddia edilen Rus şirketi, Futbol A.Ş’nin başına geçirmeyi planladıkları Rumen futbol adamları Gheorghe Hagi ile Gheorghe Popescu’yu İzmir’e incelemeler yapması için gönderdi.

Türk futbolunu yakından tanıyan Hagi ile Popescu, dün sabah uçağıyla İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na inerken, ikiliyi alandan Karşıyaka Başkanı Mutlu Altuğ’un gönderdiği şahsi aracı aldı.

Skorer’in edindiği bilgiye göre taraflar sabah saatlerindeki kahvaltının ardından şuan bir görüşme yapıyor. Görüşmeden çıkacak sonuç ise merak konusu…

ALTUĞ’UN ARACI ALDI

Hagi ve Popescu, Başkan Mutlu Altuğ’un otomobiliyle saat 11.00’de Alsancak 1. Kordon’a gelirken, burada kendilerini karşılayanlarla birlikte binaya girdi. İkiliye tercümanları Olgun Caferoğlu da eşlik etti. Gün içerisinde görüşmeler yapıp, incelemelerde bulunan Hagi ile Popescu’nun Başkan Mutlu Altuğ ve kurmaylarıyla da bir araya geldiği bilgi alışverişinde bulunduğu öğrenildi.

15 Kasım’daki şirketleşme hamlesinin gerçekleşmesinin ardından Rus şirketi eğer futbol şubeyi devralırsa Hagi ve Popescu’nun futbolun yönetimini sağlayacağı ve Süper Lig hedefiyle çalışmalara başlayacağı gelen haberler arasında.

 

ETİKETLER: ,

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.