DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hasan Kartal: Muriqi transferi Galatasaray’ın beceriksizliği

Hasan Kartal: Muriqi transferi Galatasaray’ın beceriksizliği
23.03.2021
237
A+
A-

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, katıldığı bir radyo programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Kartal, Vedat Muriqi’in Fenerbahçe’ye transfer süreci ile ilgili “Vedat Muriqi transferi Galatasaray yönetiminin beceriksizliği” dedi.

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal gündeme dair çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Bir radyo programına katılan Hasan Kartal, “Galatasaray maçında iyi oynadık ve kazandık. İyi bir maç oldu, kazanırken oyundan da ve karşılaşmadan da zevk aldık. Her maçta primimiz oluyor, primi belirleyen yöneticimiz var, primin ne kadar olduğunu ben de bilmiyorum. Fakat bu tip maçlara hem futbolcu hem hoca daha farklı hazırlanıyor ve motive oluyor” ifadelerini kullandı.

‘SUMUDICA TERCİH HATASIYDI’

Takımın başına getirilen ancak kısa süre içerisinde yolların ayrıldığı Marius Sumudica’nın tercih hatası olduğunu belirten Kartal, “Marius Sumudica oyuncularımızla anlaşamadı, ne yazık ki birlik beraberliği de sağlayamadı. Sumudica bizim için tercih hatasıydı” diye konuştu.

‘BİR TRANSFER OLMUYORSA HATALI YÖNETİCİDİR’

Galatasaray ve Çaykur Rizespor kulüpleri arasında yaşanan gerginliğe de değinen Kartal sözlerini şöyle sürdürdü; “Galatasaray ile bizim bir problemimiz yok. Muriqi transferi Galatasaray yönetimin beceriksizliği nedeniyle olmadı. Bir transfer olmuyorsa hatalı yöneticidir. Oğulcan Çağlayan konusunda da sıkıntı yöneticilerdeydi. Bizim Galatasaray’la bir problemimiz yok”

‘KİŞİLERİN YAPTIĞI HATAYI KULÜP ÖDEDİ’

“Oğulcan konusu etik değildi ve etik olmayan bir şey yapıldı. Vedat Muriqi ve Oğulcan konusunda kişilerin yaptığı hatayı Galatasaray Kulübü ödedi. Galatasaray yönetimi Vedat ve Oğulcan konusunda beceriksizlik yaptı.”

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.