DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Igor Tudor, yeni takımını açıkladı!

Igor Tudor, yeni takımını açıkladı!
22.03.2018
263
A+
A-

Galatasaray’ın eski teknik direktörü Igor Tudor Hırvatistan’a dönmeden önce Türkiye’de bir kez daha özel açıklamalar yaptı

Galatasaray’ın eski teknik direktörü Igor Tudor, gündeme bomba gibi düşecek açıklamalar yaptı…

Geçtiğimiz hafta İstanbul’a gelen Hırvat hoca önceki gün 19.00 uçağıyla Hırvatistan’a döndü. Tudor havalimanında aiçini döktü. İşte Tudor’un açıklamaları:

“Başarlı olmanın bedelini ödedim”
“Galatasaray’da çok başarılı bir dönem geçirdiğimi düşünüyorum. Neredeyse tüm zorlu maçları deplasmanda oynadık. Şimdi hepsi içeride. Buna rağmen 16 haftanın 14’ünde liderdik. Ancak başarılı olmanın bedelini ödedim.”

“Türkiye’den 3 teklif aldım”
“Türkiye’den ayrıldıktan sonra Antalyaspor, Alanyaspor ve Konyaspor beni istedi. Ancak o dönem çalışmayı düşünmedim. Kısa süre önce de Türkiye’nin önde gelen Anadolu kulüplerinden birisiyle görüştüm. Sparta Prag’dan da teklif aldım. (Semih Kaya’nın takımı) Henüz kararımı vermedim ama Prag’a gitmeye sıcak bakıyorum.Slaven Biliç çok iyi arkadaşım. Türkiye’de önemli işler yaptı. Bir gün Beşiktaş’a geri dönecektir.”

“G.Saray yarışta bir adım önde”
“Şampiyonluk yarışı çok heyecanlı geçiyor. Galatasaray’ı bir adım önde görüyorum. Çünkü önemli bir fikstür avantajı var. Fakat Beşiktaş da çok oturmuş bir kadroya sahip. Ancak onlar da son iki sezonda şampiyon oldukları için başarı açlıkları düşük seviyede. Ayrıca yaş ortalamaları da yüksek. Başakşehir şu anda ikinci sırada ancak bence yarış Galatasaray ve Beşiktaş arasında geçecektir” (Takvim)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.