DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İsmail Çokçalış’ın sözleşmesi feshedildi

İsmail Çokçalış’ın sözleşmesi feshedildi
02.12.2021
146
A+
A-

Bursaspor’da kadro dışı bırakılan İsmail Çokçalış’ın sözleşmesi feshedildi. Konuyla ilgili yeşil-beyazlı kulübün açıklama yapması bekleniyor. Transferin gözde isimleri arasında yer alan İsmail Çokçalış’ın adı Galatasaray ve Fransız ekipleri ile anılıyordu.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bursaspor’da flaş bir gelişme yaşandı. Yeşil-beyazlı kulübü alacakları ödenmediği için federasyona şikayet eden, sonrasında da parası ödendikten sonra kadro dışı bırakılan İsmail Çokçalış’ın sözleşmesi feshedildi. Bursaspor’un TFF’nin internet sitesindeki kadrosunda da yer almayan İsmail Çokçalış’la ilgili yeşil-beyazlı kulübün açıklama yapması bekleniyor.

Bursaspor Kulübü’nün bu durumdan maddi kazanç sağlayıp sağlamadığı da merak konusu haline geldi. Bilindiği gibi yeşil-beyazlı kulüp, geçtiğimiz hafta oyuncuya, serbest kalmaması adına 2 milyon 119 bin TL’lik bir ödeme yaptığını açıklamıştı.

TRANSFERİN GÖZDE İSMİ

Galatasaray, 21 yaşındaki futbolcuyu sezon başında kadrosuna katmak istemiş, ancak transfer gerçekleşmemişti. Bursaspor’un büyük beklentiler içinde olduğu İsmail Çokçalış’ın ismi, Fransız kulüpleri ile de anılıyordu.

Bu sezon Bursaspor forması ile 25 maça çıkan sağ bek oyuncusu, 1 gol atarken, 2 de asist yaptı. İsmail Çokçalış’ın Bursaspor ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyordu. (Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.