DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Juventus’un üç yıldızı fena yakalandı…

Juventus’un üç yıldızı  fena yakalandı…
03.04.2021
179
A+
A-

Juventus’ta forma giyen Paulo Dybala, Weston McKennie ve Arthur Melo İtalyan polisi tarafından corona virüsü kısıtlamalarını ihlal ettikleri gerekçesiyle ceza aldı. Weston McKennie’nin evine gelen polislerin içeri girebilmek için bir saat bekledikleri öğrenildi.

Sözcü’de yer alan habere göre;İtalya Serie A takımlarından Juventus’un üç yıldızı Paulo Dybala, Weston McKennie ve Arthur Melo’nun, corona virüsü kurallarını hiçe sayarak düzenledikleri parti cezayla bitti. Weston McKennie’nin evinde gerçekleştiği belirtilen partiyi basan polis, üç yıldıza corona virüsü kısıtlamalarını ihlal ettikleri gerekçesiyle ceza yazdı. Tuttosport’ta yer alan habere göre polislerin, eve girebilmek için kapıda bir saat beklemek zorunda kaldıkları belirtildi.

Komşularından gelen gürültü şikayeti sonrası Weston McKennie’nin evine giden polis, bir saat kapının açılmasını bekledi. Kapı açıldıktan sonra içeri giren polis, Paulo Dybala ve sevgilisi ile Arthur Melo ve sevgilisinin de aralarında bulunduğu birçok insanın evde parti verdiğini tespit etti. Partiye katılan kişilere yasakları bozduğu gerekçesiyle para cezası kesildi.

İtalya’da akşam 10:00 ile sabah 05:00 arasında sokağa çıkma ve evde toplanma yasağını delen Paulo Dybala, Weston McKennie ve Arthur Melo, Juventus kulübünün de tepkisine neden oldu. Üç yıldıza ceza verilmesi gündemde… Paulo Dybala, Weston McKennie ve Arthur Melo’ya Torino derbisinde oynayıp oynamayacaklarını belirleyecek corona virüsü testlerinin pozitif çıkması durumunda cezanın artabileceği belirtiliyor.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.