DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Lionel Messi’nin ‘kırmızı’ uğuru!

Lionel Messi’nin ‘kırmızı’ uğuru!
28.06.2018
269
A+
A-

Arjantin’in yıldız ismi Lionel Messi ile bir gazeteci arasında Arjantin’in Nijerya’yı 2-1 yendiği ve tur atladığı maçın ardından ilginç bir diyalog gerçekleşti.

Gruplardaki ilk 2 maçta Arjantin’in kötü futbolu ve Messi’nin durgunluğu üzerine eleştiriler yapılırken Messi’li Arjantin son maçta gruplardan çıkmayı başardı.

Ancak grup maçları sırsında bir Arjantinli gazeteci ile Messi arasındaki ilginç diyalog tüm dünyada gündeme oturdu. İzlanda maçı sorası uğur getirmesi için annesinin hazırladığı kırmızı kurdeleyi Messi’ye veren gazeteci, Arjantinli süper yıldızın gol attığı Nijerya maçı sonrası Messi’ye o kurdeleyi sordu.

Tekrar karşı karşıya gelen gazeteci ile Messi arasında geçen ‘uğur’ sohbeti izleyenlerin tebessüm etmesine neden oldu.

İşte o sohbet…
İzlanda maçını ardından…

Gazeteci: Annem seni benden daha çok seviyor. İyi şans için annemin bana verdiği kırmızı kurdeleyi saklıyorum. İstersen sana verebilirim. Annemden geliyor lütfen ona iyi bak.

(Messi gülümseyerek kurdeleyi alır)

Nijerya maçını ardından…

Gazeteci: “İlk maçtan sonra sana, annemin bana iyi şanslar vermesi için verdiğin kırmızı bir kurdele verdim. Hatırlar mısın bilmiyorum.”

Messi: “Sol ayağıma koydum. Bak.” (Ayakkabısının içini gösterir)

Gazeteci: “Olamaz. Olamaz. Gerçekten giymiş.”

Kaynak:Sözcü/Skor


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.