DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Lucescu için olay sözler: Milli takımda mutsuzdu

Lucescu için olay sözler: Milli takımda mutsuzdu
12.02.2019
243
A+
A-

Yunanistan Ligi’nde PAOK’u çalıştıran Razvan Lucescu, Türkiye Milli Takımı’ndaki görevinden alınan babası Mircea Lucescu hakkında konuştu.

Mircea Lucescu’nun Türkiye A Milli Takım Teknik Direktörü görevinden alınmasının ardından oğlu Razvan Lucescu’dan açıklama geldi.

Yunanistan’ın PAOK takımını çalıştıran Razvan Lucescu, Romanya basınına konuşurken babası için mutlu olduğunu söyledi ve şu sözleri kullandı;

‘KONTROL EDEBİLECEĞİ BİR ORTAM YOKTU, MUTSUZDU’

‘Babam için üzgün değilim, hatta onun için seviniyorum. O pozisyonda kendisini hiç düşünemiyordum zaten. Bir milli takımı kontrol edebileceği bir ortamı yoktu. Milli takım teknik direktörü olmaktan dolayı da mutsuzdu. Geçen gece konuştuk ve bana neler olduğunu anlattı. Neyin kendisi için iyi olduğunu konuştuk. Artık başka bir yerden teklif gelirse onu değerlendirebilir, işi bu sonuçta.’ (Sporx)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.