DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Netflix’ten Fatih Terim belgeseli!

Netflix’ten Fatih Terim belgeseli!
15.05.2021
158
A+
A-

Netflix Türkiye Twitter hesabından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim için bir belgesel yayınlanacağını açıkladı. Tecrübeli teknik adam sürpriz açıklamaya ‘Kameraları, ışıkları hazırla başlıyoruz…’ diyerek yanıt verdi.

Dünyaca ünlü dizi ve film izleme platformu Netflix’in Türkiye Twitter hesabı Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in belgeselini yayınlayacağını duyurdu. Dünya üzerinde sporcular için yaptığı belgesellerle dikkat çeken Netflix, Türkiye’deki ilk ismi Fatih Terim olark belirledi. Internet üzerinden abolenik yayıncılığı yapan Netflix, Türkiye’deki ilk belgeseli Fatih Terim için yapacak.

Süper Lig’de son hafta müthiş bir şampiyonluk yarışı heyecanı yaşayan Galatasaray’da kader maçına 1 gün kala Netflix Türkiye’den sürpriz bir paylaşım yapıldı.

Ünlü dizi ve film platformu twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ”Topun olduğu yerde pozisyon aldık, bekliyoruz @fatihterim hocam. Fatih Terim belgeseli yakında Netflix’te” ifadelerini kullandı.

Sarı kırmızılı tecrübeli teknik adam da bu tweeti alıntılayarak şu yanıtı verdi: Kameraları, ışıkları hazırla @netflixturkiye başlıyoruz…

Kısa sürede binlerce beğeni alan bu açıklama sonrası Galatasaray taraftarları yayınlanacak belgesel için heyecanla beklemeye başladı.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.