DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ali Koç müjdeyi verdi…

Ali Koç müjdeyi verdi…
26.08.2019
253
A+
A-

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Medipol Başakşehir maçı sonrası soyunma odasına giderek takımı kutladı. Ali Koç, Ersun Yanal’a da transfer sözü verdi.

Sözcü’den Sercan Hamzaoğlu’nun haberine göre;Başakşehir deplasmanında 90+3’te Dirar’ın golüyle 2-1 kazanan Fenerbahçe’de birlik beraberlik olgusu yerine oturdu. Maçın ardından soyunma odasına Semih Özsoy ile birlikte inen Başkan Ali Koç, Teknik Direktör Ersun Yanal’a sarılıp hocayı ve futbolcuları tebrik etti. Önemli bir galibiyete imza attıklarını belirten Ali Koç, “Eksiklere rağmen muhteşem bir iş yaptınız. Kazanarak bu sezon şampiyonluğu ne kadar istediğimizi gösterdiniz. Hepinizin emeğine yüreğine sağlık” dedi.

KALİTEMİZ YÜKSELECEK

Ersun Yanal’a transfer sözü veren Fenerbahçe Başkanı, “Bu hafta 2-3 isim daha kadromuza katacağız. Hiçbir eksiğimiz kalmayacak ve gücümüze güç katacağız” ifadelerini kullandı.

Ali Koç, tecrübeli teknik adam da futbolcularına şöyle seslendi:

“Kazandığımız için mutluyuz ama oyunu beğenmedim. Oynadığımız oyunun kalitesini yükselteceğiz. Daha dengeli olacağız.”(Sözcü/Skor/ SercanHamzaoğlu)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.