DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

N’Sakala yine çileden çıkarttı!

N’Sakala yine çileden çıkarttı!
08.12.2021
202
A+
A-

Beşiktaş’ta sosyal medyada tepki çeken davranışları nedeniyle kadro dışı bırakılan Fabrice N’Sakala, Borussia Dortmund maçı öncesinde olaylarına bir yenisini daha ekledi.

Beşiktaş’ta saha dışı olaylarla gündemden düşmeyen Fabrice N’Sakala, sosyal medyadaki tartışma yaratan paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Beşiktaş’ın mağlup olduğu maçlardan sonra rakip takım oyuncularının sosyal medya paylaşımlarını beğendiği için taraftarın tepkisini çeken N’Sakala, Trabzonspor maçından sonraki hamlesiyle iyice gözden düşmüştü. Bordo mavili ekibe karşı alınan mağlubiyetten sonra Yusuf Sarı’nın paylaşımını beğenen N’Sakala, kısa süre sonra kadro dışı bırakıldı.

Deneyimli sol bek, konuyla ilgili olarak, “Bir gün takım arkadaşı, bir gün rakip ama sonsuza kadar aile… Rakibime saygı duymak, nazik olmak saygısızlık değildir” ifadelerinin yer aldığı bir mesaj yayınlasa da, bu paylaşım kadro dışı kalmasına engel olamadı. Takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren N’Sakala’nın, kendisi gibi kadro dışı kalan Adem Ljajic ve Jeremain Lens ile görüntülerini yayınlayarak içinde bulunduğu durumu tiye alması da tepki görmüştü.

DORTMUND MAÇINDAN ÖNCE…

Sosyal medya vukuatları bir türlü bitmeyen N’Sakala, son olarak Borussia Dortmund maçından önce yine Beşiktaş taraftarını çileden çıkartan bir video paylaştı. 31 yaşındaki futbolcu, Instagram hesabından Dortmund’un yıldızı Erling Haaland’ın olduğu bir videoyu yayınlayarak alkoş emojisi kullandı ve “Rakibine saygı duymalısın” ifadelerini kullandı. Kongolu sol bek gelen tepkiler üzerine bu paylaşımını sildi. Siyah beyazlı taraftarlar, N’Sakala ile kulübün ilişiğinin tamamen kesilmesi görüşünde birleşti.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.