DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Milli futbolcular deprem bölgesi için AHBAP’a bağış yaptı

Milli futbolcular deprem bölgesi için AHBAP’a bağış yaptı
07.02.2023
141
A+
A-

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından tüm halk yardımlar için seferber olurken milli futbolcular da maddi yardımda bulundu.

Türkiye 6 Şubat sabahına büyük bir kabusla başlarken Kahramanmaraş ve çevresindeki diğer şehirleri de etkileyen deprem büyük bir yıkıma neden oldu. Ülkede 7 günlük milli yas ilan edilirken, AHBAP platformu kurucusu Haluk Levent, yardım için bağış yapan ünlü futbolcuları açıkladı.

AHBAP derneği ile birlikte deprem bölgesine yardımda bulunmaya devam eden Levent, dün akşam saatlerinde ünlü isimlerin dayanışma ve yardım amacıyla kendisiyle iletişime geçtiğini şu mesajla duyurdu: Dayanışma adına ilk arayan Kıvanç Tatlıtuğ oldu. 200 bin TL bağış yaptı. Ayrıca lojistik ihtiyaç için destek vereceğini söyledi Ardından Merih Demiral aradı. 1 milyon TL bağış yaptı.

Haluk Levent ardından sanat ve futbol dünyasından yapılan yardımları açıkladı. Celil Nalçakan 100 bin TL, Aras Bulut İynemli 200 bin TL, İrem Derici 150 bin TL, Mustafa Ceceli 200 bin TL, Burak Deniz 150 bin TL ve Edis Görgülü ise 400 bin TL bağış yaptı.

DEPREMZEDELERE YARDIM YAPAN İSİMLER

Merih Demiral 1 milyon TL

Emre Kılınç 150 bin TL

Hakan Balta 300 bin TL

Mert Hakan Yandaş 200 bin TL

Burak Yılmaz 300 bin TL

Çağlar Söyüncü 50 bin Euro

Cengiz Ünder 50 bin Euro

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.