DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Okan Buruk ‘bu kadro yetmez’ dedi, 5 transfer istedi

Okan Buruk ‘bu kadro yetmez’ dedi, 5 transfer istedi
26.07.2022
254
A+
A-

Süper Lig için geri sayıma geçilirken Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk takımından memnun değil. “Bu kadro yetmez” diyen Okan Buruk, 5 transfer daha istedi.

Sözcü’den Mesut Yıldırım’ın haberine göre; Yeni sezona yeni yönetim ve yeni teknik kadro ile girecek Galatasaray’da transfer sıkıntısı yaşanıyor. Kamp dönemi ve hazırlık maçları, Teknik Direktör Okun Buruk’u memnun etmedi.

2-1 kazanılan Kasımpaşa maçının ardından Başkan Dursun Özbek ve diğer sarı-kırmızılı yöneticiler ile bir araya gelen Buruk’un elindeki oyuncuların yetersizliğinden yakındığı ve 5 bölgeye transferin şart olduğunu söylediği belirtildi: Stoper, ön libero, kanat, 10 numara ve santrfor. Cimbom sadece kale, sağ/sol bek ve 8 numara pozisyonlarında rahat.

2 BÖLGEDE 2 OYUNCU

STOPER: İlk on birin değişmezi olacak tek isim Nelsson. Yeni transfer Abdülkerim, gençlerle birlikte yerli rotasyonunda kullanılacak.

ÖN LİBERO: Buruk’un acil önlem bölgesi! 6 numarada oynayabilecek tek oyuncu, ayrılması muhtemel isimlerden Taylan.

KANAT: Kerem ve Yunus dışında ilk 11 oyuncusu yok. Bu ikisi dışındakiler rotasyon oyuncusu.

10 NUMARA: Emre Akbaba, hazırlık döneminin en iyilerinden ama tüm sezonu tek başına taşıyacak durumda değil.

SANTRFOR: Seferovic takımın 1 numaralı golcüsü. Gomis yedek. Rotasyon için bir forvet daha aranıyor.

ADAY ÇOK, YOLCU ÇOK

Florian Grillitsch’ten menajeri sürekli fiyat artırdığı için vazgeçen Galatasaray, ön libero transferinde daha önce de gündeminde olan iki isim için yeniden düğmeye bastı. Real Betis ile William Carvalho için anlaşan sarı-kırmızılılar, Portekizli futbolcuya 2.5 milyon Euro önerdi. Yönetim, Tanguy Ndombele’nin kiralanması için de Tottenham ile masaya oturmaya hazırlanıyor. Bayer Leverkusen’li Nadiem Amiri de listede.

Galatasaray’da gözden çıkarılan Luyindama ve Aytaç Kara ile gençlerden Eren Aydın, Emirhan Kayar ve Batuhan Şen, Avusturya kampı kadrosuna alınmadı. Morutan, Cicaldau, Boey, Emre Taşdemir, Ömer, Emre Kılınç, Sekidika, Oğulcan ve Barış Alper’e de kulüp aranıyor.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.