DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Volkan Demirel’den dikkat çeken hakem açıklaması!

Volkan Demirel’den dikkat çeken hakem açıklaması!
22.11.2021
235
A+
A-

Maçı yorumlayan eski futbolcu Volkan Demirel, “Volkan Demirel, “Sayın başkanı dinledik çok tepkili tabii ki ancak ben hakemin çok da yanlış bir karar verdiğini düşünmüyorum” dedi.

Fenerbahçe’nin eski futbolcularından Volkan Demirel, BeIN Sports’ta sarı lacivertli ekibin Galatasaray’ı deplasmanda 2-1 yendiği maçı değerlendirdi.

Galatasaraylı taraftarların yaptığı Squid Game dizisi temalı koreografiye değinen Demirel, “Galatasaray taraftarları bir Kore dizisi için koreografi yapmışlar ama sahada bir Koreli olduğunu unutmuşlar. Kim-Min Jae, bugün en iyi oyunculardan biriydi. Eğer koreografi buysa, bugün bu oyun lanse edildiyse, bunun baş rol oyuncusu Kim’dir.” dedi.

“İki takım da kazanmak istedi. Fenerbahçe topa daha çok hakim olan, daha oyunu kendi istediği gibi oynamaya çalışan, ta ki 70. dakikaya kadar…

70. dakikada Fenerbahçe takımı yine 4’lü sistemden yine 3’lü sisteme döndü. Teknik direktörün kafasındaki oyun ya da önceden düşündüğü plan bu muydu bilemiyoruz. O sırada Galatasaray’ın oyunu ele geçirdiğini gördük. Bugünkü hak kimindi derseniz bugünkü hak Fenerbahçe’nindi.”

Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler hakkında da yorum yapan Volkan Demirel, “Sayın başkanı (Galatasaray Başkanı Burak Elmas) dinledik çok tepkili tabii ki ancak ben bugün hakemin çok da yanlış bir karar verdiğini düşünmüyorum. Saha içerisinde de çok net bir durum olduğunu düşünmüyorum” dedi.( cumhuriyet.com.tr)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.