DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Real Madrid Asensio’nun Sözleşmesini Yeniledi

Real Madrid Asensio’nun Sözleşmesini Yeniledi
19.08.2017
306
A+
A-

Barcelona Real Madrid derbisinde attığı gollerle yıldızı iyicve parlayan Asensio’nun Real Madrid’le olan sözleşmesi yenilemeye hazırlanıyor. Real Madrid Asensio’nun serbest kalma bedeline zam yaparak 350 milyon Euro’dan 500 milyon Euro’ya çıkaracak. Son dönemde Real Madrid kadrosunun en dikkat çekici isimleri arasına giren Asensio’yu kaptırmak istemeyen Madrid temsilcisi genç futbolcunun sözleşmesini yenileyerek olası transferlerin önüne geçmeyi planlıyor. İspanya Süper Kupa finalinde Barcelona Real Madrid maçlarında attığı golle sonrası genç futbolcu bir çok dev kulübün dikkatini çekmeyi başarmıştı.

REAL MADRİD ASENSİO’NUN SÖZLEŞMESİNİ YENİLİYOR!

Yıldızı giderek parlayan genç oyuncu için Real Madrid’in yeni sözleşmede belirlediği serbest kalma bedeli dikkat çekiyor. İspanya Süper Kupası’nda Barcelona’ya karşı oynanan iki maçta da harika gollere imza atarak dikkatleri üzerine çeken Marco Asensio, yükselen performansının karşılığını yeni bir sözleşmeye alacak.

REAL MADRİD ASENSİO’DAN VAZGEÇMİYOR

Marca gazetesinde yer alan habere göre, Real Madrid yönetimi yıldızını giderek parlatan 21 yaşındaki futbolcunun yıllık ücretini artırmayı planlıyor.

Teknik direktör Zinedine Zidane’ın da büyük umutlar beslediği oyuncuya 2022 yılına kadar geçerli bir yeni bir kontrat önermeye hazırlanan eflatun-beyazlıların Asensio için belirlediği yeni serbest kalma bedeli ise dudak uçuklatıyor. Mevcut sözleşmesine göre 350 milyon euro karşılığında serbest kalma hakkı bulunan Asensio için bu bedelin 500 milyon euroya çıkacağı iddia edildi. Real Madrid yönetiminin bu tutumunda, transfer piyasasının geldiği durumun da etkili olduğu tahmin ediliyor. Geçtiğimiz haftalarda PSG, Barcelona’da forma giyen Neymar’ın 222 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödeyerek Brezilyalı futbolcuyu kadrosuna katmıştı.

2015 yılında Mallorca’dan 3.5 milyon bonservis bedeli karşılığında transfer edilen ve 2015-16 sezonunda Espanyol’a kiralanan Marco Asensio, geçtiğimiz sezonla birlikte Real Madrid kadrosunda kendine yer bulmaya başlamış ve çıktığı 38 maçta 10 gol ve 4 asistlik performans sergilemişti.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.