DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Rıdvan Dilmen: Şu anda Riva’da mutluluk rüzgarları var

Rıdvan Dilmen: Şu anda Riva’da mutluluk rüzgarları var
22.12.2021
279
A+
A-

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fatih Karagümrük-Fenerbahçe maçının ardından TFF yönetiminin Fenerbahçe ve Galatasaray’ın şampiyonluk yarışından kopmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Süper Lig’in 18. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı ve 38. dakikada 9 kişi kalan VavaCars Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından TRT Spor’da yayınlanan ‘%100 Futbol’ programında Fatih Karagümrük-Fenerbahçe maçını yorumlayan Rıdvan Dilmen, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yönetiminin Fenerbahçe ve Galatasaray’ın şampiyonluk yarışından kopması nedeniyle mutlu olduğunu söyleyen Rıdvan Dilmen “Sahada Fenerbahçe gol atmasın diye düşünen bir hakem vardı. Böyle bir algı var. Fenerbahçe’nin golü hatalı iptal edildi. Şu anda Riva’da mutluluk rüzgarları var. Fenerbahçe de Galatasaray’da şampiyonluk yarışından koptuğu için… Futbol temizlenmeli. Fenerbahçe-Beşiktaş maçının VAR kayıtlarını dinlesinler. Ondan sonra Türk futbolu temizlensin. Fenerbahce-Beşiktaş maçında orta hakem Fırat Aydınus ceza alıp bu hafta maç almıyor, VAR hakemi görev alıyorsa o maçtaki penaltıda VAR hakemi Fırat Aydınus’u çağırmış izle demiş. Ama Fırat Aydınus olmayan penaltıyı vermiştir” dedi.

Fenerbahçe futbolcularına da tepki gösteren Rıdvan Dilmen, şunları söyledi:

“Koskoca Fenerbahçe’yi ne hale düşürdüler. Trabzonsporlular uçakta horon oynuyor. Fenerbahçe sahada bile bir şey oynayamıyor. Bugünün tek sorumlusu oyunculardır. Ali Koç ne yapabilir? Bu maçta ne yapabilir? 9 kişilik takımı yenemiyorsun, Ali Koç’un elinden ne gelir? Fenerbahçe taraftarı vefalıdır. Fenerbahçe, ezeli rakibi Beşiktaş’a 4-3 mağlup oldu. Kalede Pancu vardı. Bütün tribünler Fenerbahçe’yi alkışladı. Boşu boşuna oynanan bir maçtı. Caner Erkin ne kadar problemli futbolcu olsa dahi, hakem bunu anlatabilirdi.”

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.