DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Rıza Çalımbay atılan gol için özür diledi

Rıza Çalımbay atılan gol için özür diledi
13.12.2021
396
A+
A-

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Galatasaray maçında galibiyeti getiren gol ile ilgili yaptığı açıklamada “Selçuk ve Necati Hoca’ya, ‘Özür diliyorum’ dedim” ifadelerini kullandı.

Süper Lig’in 16. haftasında Demir Grup Sivasspor, sahasında konuk ettiği Galatasaray’ı 1-0 mağlup etti. Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, takımına galibiyeti getiren gol ile ilgili beIN Sports’a açıklamalarda bulundu.

Luyindama çarpıştıktan sonra sakatlanan Muslera’nın kaleye dönemediği pozisyon sonrası Fajr’ın attığı gol için özür dilediğini belirten Rıza Çalımbay, “Selçuk ve Necati Hoca’ya, ‘Özür diliyorum’ dedim. Bizim oyuncumuz olayın farkında değildi. Öyle bir pozisyonda gol olduğu için Muslera’ya üzüldüm. Luyindama ile kötü çarpışmışlar. Öyle bir gol olmasını istemezdik ama maalesef öyle gerçekleşti. Beşiktaş maçındaki gibi bir olay olsaydı, kesinlikle kabul etmezdim. Böyle bir golle galip geldiğimiz için üzüldüm” şeklinde konuştu.

“AYIP OLDU MU DİYE BAKTIĞIMDA…”

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz da gol ile ilgili değerlendirmede bulundu. Gol öncesi Muslera’nın pozisyonu hakkında sorulan soruya Mecnun Otyakmaz, “Pozisyon çok seri gelişti. Burak başkanla da konuştuk. Ayıp oldu mu diye baktığımda herkesi olağan akışında görmek de beni mutlu etti” diye konuştu.

Öte yandan karşılaşmanın ardından Sivasspor, maç sonrası yaptığı paylaşımda görselinde Muslera’nın sakatlık geçirdiği ve Fajr’in gol sevinci yaşadığı fotoğrafa yer verdi.

Tepkiler üzerine Sivasspor, sosyal medya paylaşımı sildi.

“ÜZÜLDÜĞÜMÜZ ŞEY MUSLERA’NIN SAKATLANMASI”

Galatasaray maçının ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Rıza Çalımbay, şu ifadeleri kullandı:

“Maçtan öncede iki güzel galibiyetler aldık. Galibiyetlerimizin hiç biri şans değildi. Ne Alanya maçı ne de Hatay maçı. İkisinde de çok çok iyi oynayarak kazandık. Bunu devam ettirmemiz gerekiyordu. Galatasaray takımı gerçekten kaliteli bir takım. Bundan önceki Galatasaray takımından çok daha disiplinli bir takım. Bunu Avrupa kupası maçlarında da gösterdiler. Zor bir maç olacağı belliydi. Biz maçın başından sonuna kadar disiplini bozmamaya çalıştık. İyi bir maç oynadığımızı düşünüyorum. Üzüldüğümüz şey Muslera’nın sakatlanması. Bizim için çok önemliydi ve bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Sadece Muslera’nın sakatlanmasından dolayı üzgünüz, böyle olmasını istemezdik.”

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.