DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Takım arkadaşı hastalığa yakalanmıştı!

Takım arkadaşı hastalığa yakalanmıştı!
13.03.2020
200
A+
A-

Juventus forması giyen Rugani’nin koronavirüs testinin pozitif çıkması sonrası, İtalyan devinde büyük panik yarattı. Portekiz’de bulunan Cristiano Ronaldo, kaldığı evde karantina altına alınırken, A Milli yıldızımız Merih Demiral’ın da durumu merak ediliyordu. Merim Demiral yaptığı son dakika açıklamasıyla yüreklere su serpti.

Juventus forması giyen Merih Demiral, İtalyan ekibinde patlak veren corona virüsü salgını sebebiyle açıklamalarda bulundu.

Juventus’ta forma giyen milli futbolcu Merih Demiral, “Sağlığım gayet iyi ve panik oluşturacak bir durum yok” dedi.

Juventus’lu futbolcu Rugani’nin koronavirüse yakalanması sonrası siyah-beyazlı kulüpte futbolcular karantinaya alındı.

İtalyan ekibinde forma giyen milli futbolcu Merih Demiral ise konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Son durumlar hakkında bilgi veren Demiral, “Koronavirüs sebebiyle kulübümüz tedbir amaçlı bazı kararlar aldı. Bu yüzden ben de çalışmalarıma bir süre evimde devam edeceğim. Sağlığım gayet iyi ve panik oluşturacak bir durum yok. Desteklerini iletenlere teşekkürler. Lütfen sizler de gerekli tedbirleri alın” ifadelerini kullandı.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.