DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Temsilci raporu ortaya çıktı!

Temsilci raporu ortaya çıktı!
19.12.2019
251
A+
A-

Ziraat Türkiye Kupası’nda önceki gün oynanan Tuzlaspor-Galatasaray maçına, 90 dakika sonrasında soyunma odası koridorlarında başlayan ve sahaya taşan olaylar damga vururken, gözler Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) çevrildi.

Maçta görevli TFF temsilcileri Celalettin Yavuz ve Durmuş Cansever’in müsabaka raporları TFF’ye ulaştı.

MUSLERA’NIN DURUMU NETLEŞTİ

Raporlar, en çok merak edilen isim olan Galatasaray kalecisi Muslera’nın durumunu da netleştirdi.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI İNCELEMEDE

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’ndaki olayların ani gelişmesi nedeniyle temsilci raporlarını yeterli görmeyen TFF Hukuk Müşavirliği, yayıncı kuruluşa başvurarak maç sonrası yaşananlarla ilgili tüm kamera görüntülerini talep etti.

HEPSİ DOSYADA

TFF Hukuk Müşavirliği, Tuzlaspor ve Galatasaraylı futbolcu, teknik direktör ve yöneticilerinin karşılaşma sonrası verdiği röportajları ve sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımları da incelemeye alıp, dosyaya koydu.

TEMSİLCİ RAPORUNDA YUMRUK EYLEMİ YOK

Muslera’nın Tuzlasporlu futbolculardan Gökhan Çıra’ya önce sözle ardından fiziki saldırıda bulunduğu iddia edilmesine karşılık, temsilci raporlarında böyle bir eylemin yer almadığı belirtildi.

‘KARGAŞA’

Temcilcilerin ‘kargaşa’ olarak adlandırdığı eylemde Muslera ile Gökhan Çıra’nın karşılıklı ağız dalaşına girdikleri, bununla birlikte itiş kakış yaşandığı ve iddia edildiği gibi Uruguaylı kalecinin rakibe tokat veya yumruk gibi bir darbesinin olmadığı kaydedildi.

TERİM, KILIÇ VE FUTBOLCULAR PFDK’YA

TFF Hukuk Müşavirliği’nin, maç sonrasındaki açıklamalarından dolayı Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’le birlikte rakip teknik adam Gürses Kılıç ve futbolculardan Gökhan Çıra Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edeceği öğrenildi.

Bu kişilerin yanı sıra Galatasaray’ın iletişim sorumlusu Hande Sümertaş’a yönelik fiili saldırıdan dolayı da hem Tuzlaspor Kulübü’nün hem de iki görevlisinin PFDK’ya sevk edileceği ifade edildi.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.