DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Trabzonspor’da sular durulmuyor!

Trabzonspor’da sular durulmuyor!
17.10.2017
267
A+
A-

Trabzonspor’da kötü gidişatın bileti kesilmeye devam ediyor. Teknik direktör Ersun Yanal’ın görevine son veren Bordo Mavili yönetim, 6-1’lik Akhisar mağlubiyetinin ardından defansta çok fazla hata yapan Durica’yı da kadro dışı bıraktı…

6-1’lik mağlubiyetin yankıları bitmek bilmiyor. Trabzonspor yönetimi Akhisar karşılaşmasında çok fazla hata yapan ve yenilginin sorumlusu olarak gösterilen takımın stoperi Jan Durica ile ilgili flaş bir karar aldı.

Slovak savunmacı Akhisar karşılaşmasında topu rakibe kaptırdıktan sonra gole sebebiyet veren, ardından da Mustafa Akbaş’a çarpan topun golle sonuçlanmasında hata yapan Durica’nın yönetim kurulu kararıyla kadro dışı bırakılacağı öğrenildi.

Öte yandan Bordo mavili ekipte kadro dışı bırakmalar devam edecek ve bu isimlerin arasında yerli ve yabancı birkaç oyuncu bulunuyor. (Habertürk)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.