DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Volkan Demirel’den koreografi göndermesi

Volkan Demirel’den koreografi göndermesi
22.11.2021
173
A+
A-

Fenerbahçe’nin eski kaptanlarından futbol yorumcusu Volkan Demirel, Galatasaray derbisinin ardından yayıncı kuruluşta yaptığı açıklamada sarı kırmızılı taraftarların yaptığı koreografiye göndermede bulundu.

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Fenerbahçe deplasmanda oynadığı Galatasaray derbisinde 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrılmayı başardı.

Fenerbahçe’nin 90+4’te bulduğu golle 2-1 galip geldiği derbi karşılaşmasının ardından Galatasaray Başkanı Burak Elmas, düzenlediği basın toplantısında karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler’in yapmış olduğu hataların maçın skoruna etki ettiğini söylemesi ve TFF’ye yüklenmesinin ardından eski Fenerbahçe kaptanı şimdilerde ise yayıncı kuruluşta spor yorumculuğu yapan Volkan Demirel, açıklamalarda bulundu. Demirel ayrıca Galatasaray’ın çok konuşulan koreografisi için de göndermede bulundu.

‘GERÇEKTEN KOREOGRAFİ BUYSA…’

Galatasaraylı taraftarların yaptığı Squid Game dizisi temalı koreografiye değinen Demirel, ”Galatasaray taraftarları çok güzel bir koreografi hazırlamışlar, bir Kore dizisi… Ama sahada bir Koreli olduğunu unutmuşlar. Kim Min-Jae, bu oyunu en iyi oynayanlardan bir tanesiydi bugün. Gerçekten eğer koreografi buysa, bugün bu oyun lanse edildiyse, bunun başrol oyuncusu Kim Min-Jae’dir tebrik etmek lazım. Ayrıca ben iki takım oyuncularını da kutluyorum. Çok iyi mücadele vardı.”

‘ÇOK YANLIŞ BİR KARAR VERDİĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM’

Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler hakkında da yorum yapan Volkan Demirel, “Sayın başkanı (Galatasaray Başkanı Burak Elmas) dinledik çok tepkili tabii ki ancak ben bugün hakemin çok da yanlış bir karar verdiğini düşünmüyorum. Saha içerisinde de çok net bir durum olduğunu düşünmüyorum” şeklinde konuştu.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.