DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Volkan’ın eşi Zeynep Demirel’den alkışlanacak hareket

Volkan’ın eşi Zeynep Demirel’den alkışlanacak hareket
27.07.2019
261
A+
A-

Önceki gün Bodrum’daki bir mekanda müşterinin garsonu haşladığını gören Zeynep Sever Demirel, duruma müdahale etti. Müşteriyi uyarıp garsona destek çıkan kaleci Volkan Demirel’in eşi, sosyal medyada da ‘Kimse sizin köleniz değil’ çıkışı yaptı.

Yakın dostlarıyla yemeğe giden Demirel, yan masadaki müşterinin garsonu azarlamasıyla çileden çıktı. Duruma müdahale eden Demirel, yüzü gibi gönlünün de güzelliğini kanıtladı. Genç kadın, garsona kötü davranan hanımefendiyi sert bir dille uyarıp çalışanı da teselli etti.

MÜŞTERİYİ UYARDI

Takvim’in haberine göre; Bu hareketiyle mekandakilerin takdirini kazanan Demirel, olayı Instagram’da anlatıp şu sözlerle de insanlık dersi verdi: “İnsanların kişiliğini en iyi nasıl anlarsınız biliyor musunuz? Restoranda, kafede servis yapan kişilere nasıl davrandığına bakarak! Bu zaman zaman gittiğim yerlerde karşılaştığım bir durum. Az önce yine oldu aynı şey. Bilin ki kimse sizin köleniz değil! Bunun parayla pulla da alakası yok. Kendi ezikliğinizi, başkalarını ezerek göstermeyiniz lütfen. Aşırı itici ve komik oluyorsunuz!”(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.