DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Zinedine Zidane’ın paylaşımı Manchester United taraftarlarını heyecanlandırdı!

Zinedine Zidane’ın paylaşımı Manchester United taraftarlarını heyecanlandırdı!
26.09.2018
247
A+
A-

Real Madrid’den ayrıldıktan sonra henüz bir takımla anlaşmayan ve ismi Manchester United’la anılan Zinedine Zidane, kişisel Instagram hesabından Londra’da bir paylaşımda bulundu. United taraftarları fotoğrafı yorum yağmuruna tuttu.

İngiltere Premier League ekiplerinden Manchester United’da deneyimli menajer Jose Mourinho’nun koltuğu sergilenen inişli çıkışlı performanslar, alınan olumsuz sonuçlar ve Portekizli’nin son olarak Paul Pogba ile yaşadığı gerginliğin ardından iyice sallanmaya başladı.

İngiliz basınında çıkan haberlere göre Mourinho’nun ayrılması durumunda Kırmızı Şeytanlar’ın Zinedine Zidane’ı göreve getireceği konuşuluyor. Real Madrid’le üç kez üst üste Şampiyonlar Ligi’nde şampiyonluk elde ettikten sonra Madrid ekibinden ayrılan ve adı Katar Milli Takımı ile de anılan Zidane, yaptığı paylaşımla United taraftarlarını ve futbolseverleri heyecanlandırdı.

Çıkan haberlerin üzerinden birkaç gün geçtikten sonra eşi Veronique Zidane ile İngiltere seyahati gerçekleştiren Fransız çalıştırıcı, Instagram hesabından Londra’da bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafa Manchester United taraftarları yorum yağmuruna tuttu.

(Sözcü/Skor)
sirinevlerspot.com


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.