DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Samuel Eto’o vergi kaçırdığını itiraf etti!

Samuel Eto’o vergi kaçırdığını itiraf etti!
21.06.2022
117
A+
A-

Samuel Eto’o, Barcelona’da forma giydiği dönemde (2004-2009) vergi kaçırma suçundan 22 ay hapis ve 1,8 milyon Euro para cezası aldı.

Kariyerinde daha önce Türkiye’de de forma giyen Samuel Eto’o, İspanya La Liga devi Barcelona’da oynadığı döneme ilişkin (2004-2009) vergi kaçırma suçu nedeniyle 22 ay hapis ve 1,8 milyon Euro para cezası aldı.

Marca gazetesinde yer alan detaylara göre; eski menajeri ve manevi babası olarak gördüğü José María Mesalles’in tuzağına düştüğünü söyleyen Samuel Eto’o mahkemede verdiği ifadede suçlamaları kabul etti.

4 FARKLI SUÇTAN CEZA ALDI

Barcelona 11. Ceza Mahkemesi’nde görülen davada 22 ay hapis ve 1,8 milyon Euro para cezası alan Eto’o, cezaevine girmemek için maliyeye toplamda 3,8 milyon Euro ödeme yapacak.

2015-2018 yılları arasında Antalyaspor’da forma giyen Kamerunlu eski milli futbolcu, temsilcisi Mesalles hakkında malvarlığının yönetiminde dolandırıcılık ve zimmete para geçirme suçları iddiasıyla dava açtı. ”Gerçekleri biliyorum, cezamı ödeyeceğim ancak o zamanlar çocuk olduğumun ve babamın (Mesalles’in) istediği şeyleri yaptığımın bilinmesini istiyorum” ifadelerini kullanan Eto’o Hazine’ye karşı 4 farklı suçtan ceza aldı. İşbirlikçisi olarak suçlu bulunan Mesalles için de 4 yıl 6 ay, 1 yıl hapis cezası istendi.

SOZCU.COM.TR


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.