DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Apple CEO’su Tim Cook iPhone 8 Kullanmaya Başladı

Apple CEO’su Tim Cook iPhone 8 Kullanmaya Başladı
25.08.2017
281
A+
A-

Yeni iPhone telefonu olan iPhone 8 tanıtımı için sayılı günler kala Apple CEO’du Tim Cook katıldığı bir etkilikte cebinde iPohne 8 ile katıldı. Etkinlilkte çekilen bir fotoğrafta Tim Cook’ın cebinde telefon olduğu dikkatlerden kaçmazken bunun yakında tanıtılacak olan iPhone 8 olduğu iddia edildi. Henüz iPhone 8 tanıtım tarihi resmi olarak açıklanmazken Apple CEO’su Tim Cook‘un iPhone 8 kullanmaya başlaması ile birlikte bu tarihin çok yakında olduğu iddia edildi.

İPHONE 8 TANITIM TARİHİ YAKLAŞIYOR

Geçtiğimiz gün, Apple’ın iPhone 8’i 12 Eylül tarihinde tanıtacağını söylemiştik. Apple bu tarihi değiştirse bile şu bir gerçek ki, yeni iPhone çok yakında elimizde olacak. Ancak iPhone 8’e şimdiden sahip olan birisi var. Yayınlanan bir fotoğraf, ‘Tim Cook’un cebinde iPhone 8 mi var?’ sorularını beraberinde getirdi.

Yayınlanan bir fotoğraf Apple CEO’su Tim Cook’un iPhone 8’le mi dolaştığı sorularına neden oldu. Cook’un, bir fabrika gezisi sırasında çekilmiş fotoğrafını Twitter’dan paylaşması sonucu başlayan tartışmalar, birçok iddiayı beraberinde getirdi.

APPLE CEO’SU TİM COOK İPHONE 8 KULLANDI

Tim Cook’un sağ cebindeki şişlik hakikatten iPhone 8 olabilir mi? Emin değilim, ancak diğer iPhone sızıntılarına nazaran oldukça düşük bir ihtimal olarak görünüyor.

Bununla birlikte eğer cebindeki gerçekten iPhone 8 olsaydı, bu dikdörtgen olurdu. Özellikle HomePod yazılımıyla çıkan sızıntılar, yeni iPhone modelinin dikdörtgen olacağını kesin bir şekilde gösteriyor.

Apple CEO’su Tim Cook bu fotoğrafı koyarken, beraberinde bu tartışmaların olacağını düşünmemiştir sanıyorum. Ancak herkes, Cook’un sağ cebinde bulunan şeyin ne olduğu konusunda kafa yoruyor. Belki iPhone 7 Plus, belki de gerçekten iPhone 8’dir. Ya da bambaşka bir cihaz.

Yaklaşık üç hafta sonra yeni iPhone modeli hakkında her şeyi öğreneceğiz. Hatta gelen haberlere göre yakında basın kuruluşlarına davetiyeler dahi yollanacak, yani tarihin kesinleşmesi oldukça yakın. Bekleyip, göreceğiz. Siz yeni iPhone modelinden ne bekliyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.