DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kapı Süsü | www.nildabebek.com.tr

Kapı Süsü | www.nildabebek.com.tr
17.04.2018
255
A+
A-

 

Kapı Süsü

Yeni doğan bebekler için özel olarak tasarlanmış kapı süsü mevcuttur. Bu süsler sayesinde bebeklerinizin odalarına renk ve muazzam bir görünüm verebilirsiniz. Renk ve çeşit bakımından çok geniş kapsamlı olup her eve uygun olarak üretilir. Üretim de kişinin vermiş olduğu sipariş konusunda en detaylı bir biçimde hazırlanır ve satışa sunulmaktadır.

Bunun yanı sıra ahşap kapı süsü mevcuttur ve ahşap olarak özel üretilir. Bu modeller ister aynalı bir şekilde ister farklı desenlerde tasarlanır. Tasarlanan ürünler birbirinden güzel şekillerle ve desenlerle kişilerin ilgisini çekmektedir. Bebek odalarını özellikle güzel görünüm sağlaması amacı ile kişiler kapı süslerini tercih etmektedirler. Halattan ipten veya lazer yardımı ile kesimi yapılır istenilen renk doğrultusunda model verilip çeşitlerle görünüm sağlanır. Önemli olan dış görünüş olduğu kadar kalitesi ve kullanım bakımından kolay olması da önemlidir.

Ahşap Kapı Süsü

Gündemimizde ahşap kapı süsü modelleri çok talep görmesine rağmen piyasada bir çok yerde mevcuttur. Kişiler bebek odalarını adeta güzel görünüm sağlanması için tercih ederler. Her odaya uygun olarak değişik ebatlarda üretilir. Anne adayları muazzam görünüm elde etmek için seçim yaparlar ve taktırmak isterler. Çünkü önemli olan bebek odalarının güzel şık bir görünüşte olmasını her anne adayı ister. Yeni sistemde bir çok modeller mevcuttur. Hem şık görünüm sağlamak hem de odaya renk katmak amacı ile kullanışlı bir üründür. Kişi memnun bir şekilde kullanmaya devam eder.

Çeşitli malzemelerle üretilerek ve desenlerle istenilen modeller mevcuttur. Erkek veya kız bebeklerine uygun renk secimi yapmak oldukça kolay olacaktır. Seçim doğrultusunda eşler birbirinden fikir danışarak ve bebek odasına hangisinin yakışacağını düşünerek tercih doğrultusunda almak ister. İsimli kapı süsleri de mevcuttur. Bebeğin ismi yazılarak kapı süsleri üretilir. Renk ve desen seçiminden sonra kişiye en güzel bir şekilde tasarlanıp teslim edilir.

Kapı Süsleri İle Bebeğinizin Odasına Renk Katın

Ahşap veya her türden üretilen kapı süsleri ile kişiler bebek odalarına renk katarak güzel bir görünüm sağlarlar. Askılı veya yapışkan türden kapı süsleri mevcut olduğu için kişi istediğini seçip kullanmaya başlar. Bebeklerine çok önem vermekle beraber odalarına da şık bir görünüm elde etmek için özen gösterirler. Kapının ortasına veya üstüne istenilen şekilde kolay bir takımı vardır ve basittir. Kişi kendi başına da aldıktan sonra takabilir. Kapı süsleri sadece bebekler için değil yeni evlenen çiftler, yeni alınan eve hediyelik eşya ya da kendi evinize bile takıp kullanmak çok amaçlıdır. Her evi süsleyen sadece odalar değil dış görünüm de elde etmek için kapıya asılır. Kişiler kendi evlerinin kapısına takarak güzel bir görünüm sağlar ve paspas ile de takımı tamamlar.

Kapı Süsü Fiyatları

Günümüzde bir çok firma ve siteler kapı süsleri üretip satışa sunmaktadır. Bebekler İçin ve yetişkinler için çok amaçlı bir kullanım sağlayan kapı süsleri renk ve desenleriyle kişilerin ilgisini çekmektedir. İstenilen renk ve modele göre tasarlanıp teslim edilir. Kişi bu yönden oldukça memnun kalıp kullanmaya devam eder. Sizler de ihtiyacınız olan kapı süslerini www.nildabebek.com.tr adlı sitesinden alabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.