DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Apple ofislere dönüşü Omicron varyantı için yine erteledi

Apple ofislere dönüşü Omicron varyantı için yine erteledi
16.12.2021
153
A+
A-

Yaklaşık 1 ay önce Şubat ayında ofislere dönüleceğinin sinyalini veren Apple, Omicron varyantı sebebiyle bu kararından vazgeçti. Şirket ofislere dönüş için yeni bir tarih telaffuz etmedi.

ABD merkezli teknoloji şirketi Apple, Omicron varyantı sebebiyle ofislere dönüş tarihini yine erteledi…

Şirket Omicron varyantı sebebiyle 3 mağazasını da mağazada çalışanlarda vakaların artmasıyla kapatma kararı aldığını da duyurdu. Konuyla ilgili bilgisi olan bir kaynak ABD’nin çok okunan gazetelerinden Wall Street Journal’a konuştu. Apple CEO’su Tim Cook’un yaklaşık 1 ay önce ofislere dönüş için Şubat ayını işaret ettiğini aktaran gazete, şirketin daha önce de benzer erteleme kararı aldığına dikkat çekti.

Apple daha önce bu yılın Haziran ve Eylül aylarında ofislere dönüleceğini açıklamış fakat daha sonra bu plandan vazgeçmişti. Şirket bir süre önce 2022 yılının Ocak ayında ofislere dönüleceğini aktarırken, daha sonra bu plandan vazgeçmişti. Apple yönetimi ayrıca ABD’deki Miami ve Annapolis’teki Apple mağazalarıyla birlikte Kanada’daki bir mağazayı Covid-19 vakalarının artmasıyla birlikte kapatma kararı aldığını duyurdu.

Şirket ofislere dönüldüğünde çalışanlarından haftanın bir ya da iki günü ofislere gidilmesini isteyeceğini açıklamıştı. Daha sonra çalışanların haftada üç gün ofislere çağrılacağı kaydedilmişti.

SOZCU.COM.TR


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.