DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Apple Türkiye’de Çalışacak Kişi Arıyor. Apple İş Başvurusu

Apple Türkiye’de Çalışacak Kişi Arıyor. Apple İş Başvurusu
19.09.2017
383
A+
A-

Apple Türkiye’de çalışacak kişi arıyor. Apple iş başvurusu yapmak isteyenler için ilan yayınlayan Apple Türkiye’de 14 farklı pozisyonda çalışan alacak. İş ilanlarını yayınlayan Apple Türkiye’deki girişimlerinde 14 farklı pozisyonda çalışanı işe alacak. İş ilanı açılan ilanlar arasında Kurumsal Müşteri Limiti, Teknik Uzman ve Mağaza Lideri gibi farklı pozisyonlar bulunuyor.

APPLE TÜRKİYE’DE 14 KİŞİYİ İŞE ALACAK!

Apple Türkiye için yeni ekip arkadaşlarını arıyor. Toplamda 14 farklı pozisyonda iş ilanı açan Apple, kariyer sayfasını duyurdu. Apple, Türkiye’deki girişimlerine hız kesmeden devam etmekte. Bir süredir Apple’da Kariyer sayfasında iş ilanı paylaşmayan Apple, bugün toplamda 14 farklı pozisyonda iş ilanı açarak bir süprizde bulundu. Açılmış olan pozisyonlar daha öncede iş tecrübesi olmayanları bile içine alıyor.

İş ilanları arasında; Kurumsal Müşteriler Lideri, Uzman, Operasyon Eksperi, Bilirkişi, Pazar Lideri, Çözüm Mühendisi, Kurumsal Müşteriler Eksperi, Yaratıcı Kişi, Müdür, Mağaza Lideri, Apple Store Leader Program, Genius, Teknik uzman ve Kıdemli Müdür yer alıyor.

Apple Türkiye’de kariyer yapmak için Apple hesabınız ile Jobs.Apple.com adresine giriş yapmanız ve özgeçmiş göndermeniz gerekiyor. Bu pozisyonlarının hepsinin İstanbul’daki mağaza için geçerli olduğunu uzaktan çalışma pozisyonlarının henüz açılmadığını belirtelim.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.