DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Paykasa Kartlarını Kimler Kullanabilir?

Paykasa Kartlarını Kimler Kullanabilir?
16.08.2018
234
A+
A-

 

 

İnsanların internet siteleri üzerinden kısa sürede ve tedirgin olmadan alışveriş yapabilmesini sağlamakta olan paykasa ürünlerimiz, genel olarak kredi kartı gibi 16 haneden oluşmaktadır. Ancak jeton gibi düşünebilen bu kartlar, yalnızca tek seferlik kullanılmaktadır. Buna göre alınmak istenen ürün ya da malzemelerin fiyatları kadar yükleme yapmanız ve sonrasında mağduriyet yaşamamanız tavsiye edilmektedir. Ancak yapılan alışveriş sonucunda geriye kalan bakiyeler, kredi kartı ya da hesap numaralarınız üzerine kolay şekilde aktarılabilmektedir. Söz konusu olan kartları ise 18 yaş ve üzerinde olan herkes kullanabilmektedir. Aynı zamanda banka hesabınızın olması da zorunlu değildir.

 

Paykasa İle Yapılan Alışveriş Sonucunda Tekrar Kullanım Mümkün Mü?

 

Daha çok kuponlar üzerinden alışveriş imkânı sunmuş olduğumuz ucuz paykasa kartlarında, kişiye özel kuponlar verilmektedir. Bu kuponlar tek seferlik kullanım hakkı sunmakta ve buna göre alışveriş için bir kez kullanılmış olan kuponlar, bir daha kullanılamamaktadır. 10, 20, 50, 100 ve katları şeklinde devam eden kuponlar, daha sonra tekrar satın alınabilmektedir.

 

Paykasa Nerelerde Kullanılmaktadır?

 

Şu anlık yüzlerce farklı alışveriş sitelerinde kullanılabilmekte olan bu kart için firmamız sürekli olarak görüşme ve anlaşmalar yapmaktadır. Her geçen gün daha çok sayıda site üzerinde kullanılmaya başlanan paykasa satın al kolaylığı sayesinde daha çok talep görmektedir. En beğendiğiniz ve güvendiğiniz alışveriş sitelerinde de bu kartın kullanılmasını istiyorsanız, bizim ile iletişime geçebilir ve ön anlaşmalarımızın başlaması için yardımcı olabilirsiniz.

 


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.