DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ASUS Zenfone 4 özellikleri ve fiyatı belli oldu! İşte çıkış tarihi..

ASUS Zenfone 4 özellikleri ve fiyatı belli oldu! İşte çıkış tarihi..
15.08.2017
315
A+
A-

ASUS Zenfone 4’un özellikleri gün yüzüne çıkmaya başladı. ASUS Zenfone 4 özellikleri ile büyük ilgi görürken, Zenfone 4 çıkış tarihi de açıklandı. Peki, ASUS Zenfone 4’un fiyatı ne kadar olacak? İşte Zenfone 4 ilgili tüm merak edilenler…

Geçtiğimiz aylarda ASUS tarafından yanlışlıkla sızdırılan Zenfone 4, Zenfone 4 Selfie, Zenfone 4 Pro ve Zenfone 4 Max modellerine ait bilgi ve görüntülerde sonra şimdide ASUS Zenfone 4 özellikleri ve fiyatı da açıklandı. ASUS’un baz model olarak planladığı Zenfone 4 modeli özellikleri ve fiyatı ile şimdiden büyük ilgi görmüşe benziyor.

Asus Zenfone 4’un özellikleri neler?

 

Daha önce GFX Bench‘te görünen Zenfone 4’de ilk yayınlanan görüntülerde ve bilgilerde çift kamera olacağı söylenmişti fakat 12 MP’lik bir arka kamera listelenmiş durumda. 17 Ağustos tarihinde tanıtımı yapılacak olan modelin ön kamerasının ise 8 MP olması bekleniyor.

5.5 inç boyutlu ekranda Full HD çözünürlük ile gelen Asus Zenfone 4’un 64 GB depolama alanı mevcut. Ayrıca telefon 2.2 GHz saat hızında çalışan 8 çekirdekli Snapdragon 630 işlemciye sahip. Cihaz aynı zamanda Adreno 508 GPU ve 4 GB RAM ile birlikte bizlerce olacak. Son olarak cihaz Android Nougat 7.1.1 sürümü ile çalışıyor.

Asus Zenfone 4 Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Özellikleri kadar fiyatında da iddialı olan Asus Zenfone 4, 17 Ağustos tarihinde resmi olarak tanıtılacak. Yapılan ilk açıklamalar sonrasında Zenfone 4’un 499 euro civarında olması bekleniyor.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.