DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Google Pixel 2 Android 8 İle Gelecek. Google Pixel 2 Çıkış Tarihi

Google Pixel 2 Android 8 İle Gelecek. Google Pixel 2 Çıkış Tarihi
16.08.2017
239
A+
A-

Teknoloji devi Google’ın yeni telefonu Google Pixel 2 çıkış tarihinin önümüzdeki aylarda olması beklenirken, Google Pixel 2, Android 8.0.1 ile sektöre giriş yapacak. Android platformu geliştiricisi olan Google’ın yeni telefonu olan Google Pixel 2 özellikleri ile şimdiden beklentileri yükseltirken önümüzdeki aylada tanıtılması beklenen telefonun Android son sürümü ile geleceği açıklandı. Sosyal medyaya sızan bilgilere göre bir kaç ay içerisinde tanıtılacak olan Google Pixel 2, Android 8.0.1 sürümünü kullanan ilk telefon olacak.

GOOGLE PİXEL 2, ANDROİD 8.0.1 İLE ÇIKACAK

Google’ın önümüzdeki aylarda tanıtılması beklenen akıllı telefonu Google Pixel 2, Android 8.0.1 ile çalışırken görüntülendi. Google Pixel 2 aynı zamanda HTC U11 özelliğiyle geliyor. Google’ın yeni akıllı telefonu Pixel 2 için, FCC tarafından sertifika aldığı ortaya çıktı. FCC web sitesinde bulunan belgelere dayanarak, Pixel 2’nin bir kez daha HTC tarafından üretileceği anlaşılıyor.

GOOGLE PİXEL 2 ÖZELLİKLER İNTERNETTE SIZDI

Ekran görüntüleri yeni Android O Ayarlar uygulamasını gösteriyor ve bir Ağustos güvenlik düzeltme ekiyle cihazın Android 8.0.1 ile çalıştığını ortaya koyuyor. Halihazırdaki Geliştirici Önizleme 4’ü (Developer Preview 4) halen 8.0.0 olduğu için bu, muhtemelen bir nihai dahili yapıya yakın.

Yeni ekran görüntüsü, HTC U11 benzeri sıkıştırma işlevini de ortaya koyuyor. Ancak yeni bir “Diller, giriş ve jestler” ayarı altında “Etkin Kenar” olarak etiketleniyor. DP4’te, buna karşılık gelen ayar sadece “Diller ve girdi” şeklinde. Bu belirli kurulumda, sıkıştırma konusunda Google Asistanını başlatacak şekilde ayarlanmış.

Depolama, yüzde 21 kullanıldığından 50.66 GB boşta listeleniyor. Google Pixel 2, büyük olasılıkla 64GB kapasiteyle gelebilir. Bu ekran görüntüleri serisi ayrıca, Durum çubuğu uygun bir şekilde kırpılmış olsa da Pixel gezinti çubuğunu gösterir.

Cihazın işlemcisi muhtemelen kullanılan Qualcomm Wi-Fi yongası (WCN3990) vasıtasıyla doğrulanmış. Ayrıca Pixel 2’nin işlemcisinin beklendiği gibi Snapdragon 836 olmayacağı, Google’ın tercihini Snapdragon 835’ten yana kullanacağı yine ekran görüntüsü ile ortaya çıktı.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.