DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Osmanlı Kehribar Tesbih | www.gurebatesbih.com

Osmanlı Kehribar Tesbih | www.gurebatesbih.com
14.04.2018
566
A+
A-

 

Osmanlı Kehribar Tesbih

Kehribar taşı, fosilleşmiş ağaçların reçinesinden oluşan, nadir bulunan, çok şifalı bir taştır. Kehribar taşının ana rengi kırmızı, sarı ve portakal rengidir. Ancak 256 farklı tonda kehribar taşı olduğu bilinmektedir. 150 santigrat derecede ısıtıldığında yumuşayan bu taşa yanan taş da denilmektedir. Kehribar taşı birçok hastalığa iyi gelen çok şifalı bir taştır. Özellikle troid hastalıkları için çok şifalı olan kehribar taşı, astım, bronşit, alerjik reaksiyonlar ve ağrılar gibi birçok rahatsızlığa çok faydalıdır. Kehribar taşı sol elde tutulduğunda vücudun elektriğini alan, canlılık ve mutluluk hissi veren bir taştır. Bu nedenle kehribar tesbih çok değerli bir aksesuardır. Tesbih kullanmayı sevenler için kehribar tesbih bir aksesuar olmanın yanı sıra büyük bir şifa kaynağı olmaktadır. Osmanlı kehribar tesbih özel olarak tasarlanmış çok şık görünümü ile muhteşem bir aksesuardır. Osmanlı arması kehribar taşının büyüleyici güzelliği ile birleşerek harika bir tasarım ortaya çıkmıştır. Kehribar taşının muhteşem güzelliği ve şifa gücü ile çok güzel bir tesbih modeli yaratılmıştır. Özel bir tasarım olan bu tesbih göz kamaştıran güzelliği ile beğeninize sunulmuştur.

Ateş Kehribar Tesbih

Ateş kehribar tesbih modeli şifalı kehribar taşının büyüleyici güzelliği ile tasarlanmış çok özel bir tesbih modelidir. Ateş kehribar tesbihlerin mavi, sarı, kırmızı, kahverengi, gri, siyah gibi çok çeşitli renkleri vardır. Doğal kehribar taşından yapılan ateş kehribar tesbih çok hafif olma özelliği ile elde rahat taşınabilen ve keyifle kullanılabilen bir aksesuardır. Tesbih seven erkekler için ateş kehribar tesbihler çok doğru bir seçim olacaktır. Ateş kehribar tesbihler gümüş ile işlenerek şifa özelliği artırılmıştır. Gümüş çok iyi bir iletkendir ve gümüş iyonları insan sağlığı için oldukça şifalıdır. Kehribarın da birçok hastalığa çok iyi gelen şifalı bir taş olduğu düşünülürse gümüş ile işlenmiş kehribar tesbihler tam bir şifa kaynağı olacaktır. Sıkıntılı ve stresli zamanlarda elde taşınan ateş kehribar tesbih ruhunuza çok iyi gelerek sıkıntınızdan ve stresinizden çok daha kolay kurtularak mutlu olmanızı sağlayacaktır. Rahatlatan yapısı ile psikolojiniz düzelecektir. Bir yeriniz ağrıdığında kehribar tesbihi o bölgede bir süre tuttuğunuzda ağrınızın geçtiğini göreceksiniz.

Gerçek Kehribar Nasıl Anlaşılır? Nereden Alınır?

Kehribar tesbihlerin de elbette her alanda olduğu gibi sahteleri yapılıp gerçek kehribar gibi satışa sı-sunulmaktadır. Bu nedenle çok dikkatli olarak gerçek kehribar taşı almaya özen göstermelisiniz. Gerçek kehribarı anlamanız için size birkaç yöntem önerelim. Gerçek kehribar ultraviyole ışınlar altında mavi ve sarı renkte parlayacaktır. Gerçek kehribar hafif ısıtılıp saça ya da bir kâğıda sürüldüğünde elektriklenme ortaya çıkar. Hakiki kehribara ısıtılmış bir toplu iğne batırdığınızda hoş bir koku ortaya çıkar. Ve hakiki kehribar taşı içerisinde ince kıl gibi fosil artıkları bulunur. Tüm bu özelliklere bakarak gerçek kehribarı anlayabilirsiniz. Size tavsiyemiz hakiki kehribar taşından yapılmış tesbih modellerini www.gurebatesbih.com internet adresinde bulabilirsiniz. Harika tasarımlar ile dizayn edilmiş kehribar tesbihler bu sitede çok uygun fiyatlarla sunulmaktadır.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.